Sayfa 341/902 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Tek teselli hepsi aynı. İyi patron diye birşey yok. Biz gözümüzde büyüttük patronu. Hal böyle olunca satman gereken yerlerde elin gitmiyor..
    tecrübe hayatta yediğin kazıkların toplamıymış...bir patron satıyorsa ve hisse de zirvelerine çıkmış ise satmak gerekiyormuş...yine patron tv lere çıkıp konuşuyorsa ve buna rağmen hisse düşüyorsa bunun mal yedirme olduğunu anlamak gerekiyormuş...geçmişte gedza hissesinde de bunu yaşamıştım...bir daha aynı tuzağa düşmem demiştim ama ne yazık ki aşırı gesan sevgisinden kusurları gözümüz görmedi...bir tecrübe daha edindik ama bu tecrübe de pahalıya mal oldu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Kaç milyonluk işti acaba ?? İşler çok büyük değilse 4_6 ayda bitiyordu normalde..
    Keko aslında daha çabuk bitiyor ama bürokratik işlemler uzun sürüyormuş oda yapan firmayı çok bağlamaz sanirim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tecrübe hayatta yediğin kazıkların toplamıymış...bir patron satıyorsa ve hisse de zirvelerine çıkmış ise satmak gerekiyormuş...yine patron tv lere çıkıp konuşuyorsa ve buna rağmen hisse düşüyorsa bunun mal yedirme olduğunu anlamak gerekiyormuş...geçmişte gedza hissesinde de bunu yaşamıştım...bir daha aynı tuzağa düşmem demiştim ama ne yazık ki aşırı gesan sevgisinden kusurları gözümüz görmedi...bir tecrübe daha edindik ama bu tecrübe de pahalıya mal oldu...
    Keko üzülme ben patronu sirketi sorguladım da ne oldu ? Hatta beklentiler bitti sonrasi ne olacak vs konuştum konustum bende kaldım ���� hatta teknik olarak son bir atak bekliyordum orda kaçarım diye hesap yaptım oda epi topu 360 idi..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. En büyük ümidimiz eupwr, o da bu konjonktürde arz olsa ne yapar belli değil...

5. gesan pismanliktir

6. halen daha gel gel var,,bıranda yuzde ıkı alıp gerı basıyorlar..anlaşılır gıbı değil..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. Bu 46 bin lot satış ne ola ki?

8. pahali hisse aldik sonuc bu

Sayfa 341/902 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •