Originally Posted by
friendly_1980
hocam normalde eskiden olsa derin devlet ne işler çeviriyor türü komplo teorilerinin yanından bile geçmezdim ama geçen sene kkm açıklamasından 2 gün önce balinalar bistten nasıl kaçtı bir anda? zengin takımından esirgemediklerini ky'dan sakladıkları yetmezmiş gibi, üstüne ky'yı cezalandırmak için döviz büroları kapandıktan sonra açıkladı satamasınlar da döviz almak ne demekmiş görsünler diye, bunu hatırladıkça herşey beklenir bunlardan diyorum. böyle bir düşmanlığa rağmen hala bu tayfaya sempati duyan koyunlarla yaşıyoruz malesef.
bu kez dövize bir darbe beklemem. faiz mi artıracaklar acaba dünya düşürmeye hazırlanırken? ille dünya ne yapacaksa tersini yapacaklar ya..hani tam bağımsız türkiye olacak ya, dış mihraklara uymayacaklar ya, asya yükselecek, artık almanya bizi örnek alacak ya: ) olur mu olur hayal dünyaları 15 yaşındaki çocuktan daha derin.
yav öyle bile olsa şirket değerlemeleri var arkadaş 3 kat enflasyon var. yani ortada bir gerçeklik var maniplasyonla söndürülemez ki. diyorum ya 9000'e ulaşmış olsak böyle düşmeyi anlarım. işin içinde bir oyun yoksa geçici bir spekülatif hareket olabilir, bir noktadan güçlü bir dönüş olacaktır. öyle kaplumbağa tırmanışı olmaz bence.
Yer İmleri