Sözleşme dendiğine göre kiraya verdikleri gayrımenkullerin sözleşmelerini kastediyor. Kendi işlettikleri ve herhangi bir nedenle sözleşmeye tabi olmayanlar hariç olmalı.
algyo nun tahtacısı pc sen buradan okuyorsun sana buradan mektup yazıyorum ne olduda o kadar verdin verdirdin tahtaya gayrimenkuller değermi kaybetti yıkıldımı varsa bir şey yazda bizde bilelim yatırımcı olarak ne kadar adi şerrrrefsiz bir adamsın sakın endekse verdiler bahanesine sığınma bu kağıt geliri olan yatırımları olan özel kağıt bu dünyanın öbür tarafıda var senin gibi veya sizin gibiler için yaşasın cehennem hırsızlık uğruna bu kadar büyük ah lar alma son olarak sizin için özel duada bulunuyorum bu vurgunda kimlerin parmağı varsa rabbim manevi acıların en büyüğünü yaşatsın. Yatırımcı arkadaşlar sabredin ALLAH büyük hepinizi saygı ile selamlıyorum
Düşerken en önde kalkarken tık yok
29 Aralık endeks 5.300 , ALGYO 87,50
17 Ocak endeks 5.300 , ALGYO 68,80
Yatırımcı çıkarlarını korumak, hisse fiyatının gerçek firma değerini yansıtmadığından dolayı 28 Aralık tarihinde 82 liradan geri alıma devam eden ALARKO yönetimi, endeksin düştüğü yerden geri gelmesine rağmen 60 TL'li fiyatlardan geri alım yapmaması bana çok garip geliyor. Garipten kastım yönetime olan hisse fiyatında gerçekleşen manipülatif fiyatlamalara yönelik acaba bu işin içinde yönetim de olabilir mi acaba diye.
Hisse geri alımı sonrası yatırımcılara güven verildikten sonra hisse tavan oldu milyonlarca lot tavan ve yakın fiyatlardan yatırımcıların kucağına bırakıldı. KAP'a gönderilen değerleme raporları da o gün akşamı gönderildi. Gönderilen raporların içinde herkesin merakla beklediği Bodrum raporu eksik gönderildi. Ve hepimizin içinde olduğu %30'luk büyük çöküş yaşandı.
Endeksin eski yerine gelmesine rağmen hisse fiyatının yerinden pek oynamaması hisse üzerinde operasyon yapıldığı düşüncesini güçlendiriyor. 7 yıldır hisseyi elimde tutmamama rağmen ''reel'' anlamda hiçbir getiri elde edemedim. Evet hisse fiyatı yükseldi ama reel getirisi olmadığı gibi tam tersi kaybettirdi.
Benim derdim şu; her hisse yükselir düşer çıkar. Bizim hissemiz de düşer çıkar. Bu mesele değil. Yönetimin yaptığı yönlendirme resmen. Hisse fiyatını yükseltmek isteyen yönetim 82 den alırken 60 liradan 65 liradan almıyor. Neden almıyor. 1 haftada ne değişti?
Aynı soruyu sordum.ALGYO ya.
Yatırımcı İlişkileri ve Mali işlerden cevap geldi Yönetim yetkiliymiş.
Neye göre aldınız şimdi niye almıyorsunuza.Bu konuda bilgi veremeyiz dediler.
Hala geri alım programımız devam eder dendi.
Lakin 20 TL ucuzlamış hisseyi niye almıyorlar bunun mantığını bende çözemedim.
Manipilasyon yaptılar küçüklere bakın bizde 80TL den alıyoruz.
Korkmayın deyip kucağa bırakma formasyonu uyguladılar.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Hissenin ve küçük ortaklarının yanında durmadılar.
Şark kurnazlığı yapıldı.
Yaklaşık 5 gün önce sordum halada geri alım yapmadıklarına göre.
Kataküllüde parmakları olabilir.
Güven kaybı oldu bende şimdi.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri