Sayfa 361/902 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Ben 220 olsun biraz uzaklaşıcsm gezip tozacam abi ama İnşallah ya neden olmasin
    220 bişi değil ya rahatca geliriz gibi yeter ki bugün pozitif kapatalım güzel bir yeşil mumla

şu ana kadar güzel durdu uzun zamandır böyle izlemedim Gesanı şuan gayet iyi duruyor açıkçası endeks eksiye gitti ayı gibi salmadı çıkarkende yavaş yavaş çıktı..

bügün güzel kapatacağız tabi endeks basmazlarsa
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. hükümet endeksin düşmemesi için çaba içine giriyor...paranın gidecek adresi sadece borsa olmalı...hükümet böyle bir politika izliyor...o yüzden de gerekli destek verilecek görünüyor..eğer çok mağdur oluşursa ?? kkm den çıkacak paralar dövize veya altına gider buda mevcut düzeni bozar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Maşallah diri duruyor ama dikkatimi çeken takipçi sayımız çok azalmış balkonlar da dahil 22 kişi ilginç....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hükümet endeksin düşmemesi için çaba içine giriyor...paranın gidecek adresi sadece borsa olmalı...hükümet böyle bir politika izliyor...o yüzden de gerekli destek verilecek görünüyor..eğer çok mağdur oluşursa ?? kkm den çıkacak paralar dövize veya altına gider buda mevcut düzeni bozar...
    kkm den zaten paralar çıkacak adamlar en son 16,5 la baglıyorlardı şimdi bankalar %25 var %30 ile vadeli verelim diyenler varmış.. döviz desen yerinde sayıyor, düşmüyor...

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Maşallah diri duruyor ama dikkatimi çeken takipçi sayımız çok azalmış balkonlar da dahil 22 kişi ilginç....
    çok azaldık ..buradaki herkesin aklından satış geçmiştir..ben de dahil...son iki aydır defalarca lanet edip satmak istemişimdir..ama biraz sakinleştikten sonra akıl ve mantığımı dinlediğimde beklentilerimizin gerçeklere dayandığını hatırlayınca bu satış fikri aklımdan gitmiştir...ama biliyorum ki çoğu kişi duygularının sesini dinleyip satmıştır...

son iki aydır destekleri tek tek aşağı kırdı..176 ların görüleceğini rüyamda bile görsem inanmazdım...ben en fazla 230 ları görür diyordum...yani kısacası herkesi bıktırdılar...az kalmamız çok normal...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Maşallah diri duruyor ama dikkatimi çeken takipçi sayımız çok azalmış balkonlar da dahil 22 kişi ilginç....
    bugünde böyle kapatırsak en kötü 2 3 güne yukarı hareket ivmelenirse balkonlar dolar

tahtacı hızlı alım fırsatı vermeden yukarı taşıması lazım aslında ama aksine mal sattıkları için hızlı davranmıyor gibi bir durum var.

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    kkm den zaten paralar çıkacak adamlar en son 16,5 la baglıyorlardı şimdi bankalar %25 var %30 ile vadeli verelim diyenler varmış.. döviz desen yerinde sayıyor, düşmüyor...
    enflasyonun %150 lere varan bir yerde %20-30 faiz çok düşüktür..ama kkm nin %16,5 faizinden de yüksektir...kkm den çıkacak nakit ya faize ,ya dolara yada altına gider...borsa son günlerde çok düşmeseydi büyük çoğunluğu borsaya gelirdi..bu para bir çok şirketimize güzel bir kaynak olacaktı ki bence kalkınmamızın anahtarı da adil ve şefaf bir borsanın yaygınlaşmasıdır...amerika ve avrupada borsa yatırımı çok yaygın...acil olarak gerekli şartları sağladıktan sonra sermayenin borsaya akması sağlanmalı..

bu yüzden de hükümet son günlerde borsanın düşmesini engellemek için özel bir çaba harcıyor...sosyal medyada spk başkanının erdoğan tarafından çağrılıp görüşüldüğü söyleniyor...

ne endeksmiş arkadaş aşağı yukarı aşağı yukarı..

Sayfa 361/902 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •