Arkadaşlar kusura bakmayın çok paylaşımında bulunuyorum hakkınızı helal edin burdaki eleman al satla uğraştığı belli old
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar kusura bakmayın çok paylaşımında bulunuyorum hakkınızı helal edin burdaki eleman al satla uğraştığı belli old
Eukyoda bayağı mal var elinde buraya gelmesi bayağı zman alacak adam dün 106 103 bugün 108 103 al sat yaptı dediğim gibi günü başladığı yerden bitirdi YTD
O kadar yükseldi grup olarak bir tek ben zarar ettim heralde euhol sattım buna girdim en yüksekten yine zarar
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alanlar saf değil,1-2 güne yapacak numarasını...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Arkadaşlar bunun yükselmesi için galibin açıkçıları yakalaması lazım mesela eukyoda bugün 7milyon açık olmuş önceki günler de bayağı açık vardı eukyoda galip onların eline vermek için hisseyi yükseltiyor çünkü galip açıkçıyı öpmeyi sever eğer açıkçılar buraya dadanırsa cümbüş olur YTD
Acikcilar galip girdikten sonra dadanır nasıl ki yukarı gidecek diye girenler oluyorsa %10 artidan sonra galip cakabilir diye acikcida dadanır açığı bazen galip kendisi de yapıyor nugyo da yapmıştı metro ile 1m aldı globaldende aynı oranda ustten açık yapıp sonra virmanla kapamıştı şurası bi gerçek galip buna girmezse eukyoya çaktiginda buda salar dua edelim de ya buna girsin ya da eukyoya çakmasın
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pay başı net aktiflere göre oranlarsak en ucuzu bu kalıyor,illa ki gidecek...
Son düzenleme : philosopher; 11-07-2017 saat: 23:34.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yer İmleri