Sayfa 381/990 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Suyun içinde hipodromda yarışan sütcü beygirlerin sayısını 4 e çıkardım.
    A grubu ereğli-türkcel
    B grubu tüp-ford
    Bunlar dan ilk önce 50 taleye kim varıcak sorusuna karşı merak içindeyiz.
    Başka fiyatı yakın olan varsa c grubunda yarıştıralım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Rahmetli babamla birlikte Kızılay'da SSK işhanında Eczacıbaşı Menkul Değerler'e gidip işlem yapardık. Sene 1989. O zaman küçük kağıtlara aktiften hangi hisseyi kaç lot almak istediğinizi yazıp masada oturan aracı kurum çalışanlarına veriyoruz. Onlar da İstanbul'daki brokerları arayarak sırayla emirleri yazdırıyorlar. Gün sonunda emir gerçekleşmelerini öğreniyoruz. Fiyatları ise teletext'ten 3-5 dakika gecikmeli takip ediyoruz. Bu arada sayfa sayfa ilerliyor fiyatlar. Sadece o dönemde aldığım Ereğli'ler duruyor olsaydı şu an dolar milyoneriydim. Irak Kuveyt'e girmeden önce portföyümüz 50.000 USD civarına yükselmişti. Bu portföyde en az eşit dağılımlı 5-6 hisse vardı. Tahminen 1989'un 12.500 USD bedelli Ereğli'si şu an 1.000.000 USD'ye ulaşmıştı.

Herşeyi alıp satıyorum ama Ereğli'yi sadece alıyorum. 17 yaşına yeni girmiş bir kızım var. Mezar vade. Gününü görsün. Arkamdan dua etsin.
    sn mzffr tek takıldığım nokta: çocuğa bunları net olarak anlattınız mı? yani çocuk durumu net olarak biliyor mu?
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu seneki oyak çimento genel kuruluna katılacağım. orada genel gidişatla ilgili epey ipucu bulacağımı düşünüyorum.
    benim geleceğimi duyunca %5 yaptılar. oğlum hiç gerek yoktu. ben gene gelirdim
    audentes Fortuna iuvat

4. Kocaoğlan 30$ üzerinde tutunursa işin rengi değişir. Thy'deki dolar bazlı zirve kırıldıktan sonraki hareketin bir benzerini görebiliriz.

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    benim geleceğimi duyunca %5 yaptılar. oğlum hiç gerek yoktu. ben gene gelirdim
    Çimentoda normalde mevsimsellik var ama 4q'de havalar güzel geçince o etki kalkmış olabilir işler iyi gidiyor çimentocularda bence.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kocaoğlan 30$ üzerinde tutunursa işin rengi değişir. Thy'deki dolar bazlı zirve kırıldıktan sonraki hareketin bir benzerini görebiliriz.
    Bağıra çağıra gidiyor sevgili tidebringer.
    Elinde olanlara bol kazançlar.

7. ailevi bir mesele bu kadar güzel ifade edilir , umarım çoğu insan sizin gibi uzun vadeli yatırımın değerini anlar ilk seneler sancılı geçer.
    eregli tam 1 senedir aynı fiyatlarda ..

40 tl den thy alan ise 3,5 kat gitmiş durumda ama eregli kaplumbağadır BAZI HİSSELER ise thy gibi birer tavşandır, kaplumbağa her zaman bu yarışı kazanır çünkü thy gibi firmalar temettü cimrisi olmaktan çıkamaz havasında ...temettünün gücü var ama bebek gelişime açık firmalar bulmak eregliye eurobond muamelesi yapmak en doğrusudur bu tavır mantıklıdır .

fazla hayali uçuk kaçık hedefler koyamayız , hrc denen meret 1200 dolara 8 sene sonra da gelebir 4 sene sonra da bunu bilemeyiz o vakte kadar eregli ralli filan yapmayacaktır , 40-60 arası gider gelir görüntüsü var ne zaman şirket büyür veya ciddi projeler açıklar , o zaman 80-120 bandını konuşuruz. ytd

8. KCHOL'e ne zaman uğrayacaklar acaba. Tüp bu kadar giderken KCHOL yaya kaldı net aktif değer iskontosu her gün artıyor.

Sayfa 381/990 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •