Sayfa 380/990 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ikisini de al. taktik maktik yok. bam bam bam.

en azından varlık fonu ne yapacak? onu görmeden satmak yazık olur. krdma bir tavan daha çekti. 3-4 ayda %100 yapmış oldu.
    tşk.. El turco .. ... ikisi bir çok gelir bana ...1/2 kardemir sat .. o parayla eregl al yapacagım .. galiba .. haber mi geldi bankalar hareketlendi ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kırmızı kabloyu kesecen yeşili değil. Gidip yanlış kabloyu kesip ocağımiza incir ağacı dikme
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. bofa nın maça yemedi...

sattıklarını hepsini 5 dk lık barda geri aldı...

üç hayırla uguruluyoruz...

Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kırmızı kabloyu kesecen yeşili değil. Gidip yanlış kabloyu kesip ocağımiza incir ağacı dikme
    Akbank mi aldın

Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Ordino vardır Hocam, bugün bitmez. Boşuna bekleme.

Bir de adamlar o kadar çakal ki, Arcelor Mittal'in sattığı gün KRDMD'i yukarı sürüyorlar ki, onu gören EREGL geri kaldı deyip atlasın.
    Tam da öyle oluyor. Kardemir tavan olacak ereğli durduğu yerde. Sinir harbi.
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    kardemir sat eregl al .. mantıklı mı sizce ... ?
    Mantıksız. Şimdiye kadar bulaşmadıysan bulaşma bence.
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    eşşek endeksi nasıl alper?
    Sarı eşşek iyi kazandırdı iki gündür.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bugün alacak veya satacak mısın Alper Ereğli yi ?
    Vadelisi var abi elimde. Onları verecem de. Ne zaman alsam yapışıyor. Bir daha anlayacak diyorum gene alıyorum. Ayı ile avcının hikayeyi biliyor musun sen

5. Çavuşoğlu eli boş gelmez oraya kadar gittiğine göre propaganda malzemesi ile döneceklerdir.

6. Aralık 2021 sonrası endeki 1.800'lere basınca bayağı korkutmuştu.

Sonra 2.400'lere yaklaşırken ikili tepe olur, tekrar basar diye malları sattım.

Ama o durmadan aldıkça aldı..

Benzer bir hareket yapar mı bilmiyorum. Ama geçen hafta öyle bir korkuttu ki herkesi, insanlar ralli olduğunu anlayana kadar zaten yarı yola gelmiş olacak..

7. simulasyon yükleniyor...

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Demir çelik kutsalina bulasmakla hata edersiniz. Ereğli'nin bir tavanı on tavan gucuüdedir. Temettü de temetuuuuuu...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Rahmetli babamla birlikte Kızılay'da SSK işhanında Eczacıbaşı Menkul Değerler'e gidip işlem yapardık. Sene 1989. O zaman küçük kağıtlara aktiften hangi hisseyi kaç lot almak istediğinizi yazıp masada oturan aracı kurum çalışanlarına veriyoruz. Onlar da İstanbul'daki brokerları arayarak sırayla emirleri yazdırıyorlar. Gün sonunda emir gerçekleşmelerini öğreniyoruz. Fiyatları ise teletext'ten 3-5 dakika gecikmeli takip ediyoruz. Bu arada sayfa sayfa ilerliyor fiyatlar. Sadece o dönemde aldığım Ereğli'ler duruyor olsaydı şu an dolar milyoneriydim. Irak Kuveyt'e girmeden önce portföyümüz 50.000 USD civarına yükselmişti. Bu portföyde en az eşit dağılımlı 5-6 hisse vardı. Tahminen 1989'un 12.500 USD bedelli Ereğli'si şu an 1.000.000 USD'ye ulaşmıştı.

Herşeyi alıp satıyorum ama Ereğli'yi sadece alıyorum. 17 yaşına yeni girmiş bir kızım var. Mezar vade. Gününü görsün. Arkamdan dua etsin.

Sayfa 380/990 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •