Akbank mi aldýn
Tam da öyle oluyor. Kardemir tavan olacak ereðli durduðu yerde. Sinir harbi.
Mantýksýz. Þimdiye kadar bulaþmadýysan bulaþma bence.
Sarý eþþek iyi kazandýrdý iki gündür.
Vadelisi var abi elimde. Onlarý verecem de. Ne zaman alsam yapýþýyor. Bir daha anlayacak diyorum gene alýyorum. Ayý ile avcýnýn hikayeyi biliyor musun sen![]()
Çavuþoðlu eli boþ gelmez oraya kadar gittiðine göre propaganda malzemesi ile döneceklerdir.
Aralýk 2021 sonrasý endeki 1.800'lere basýnca bayaðý korkutmuþtu.
Sonra 2.400'lere yaklaþýrken ikili tepe olur, tekrar basar diye mallarý sattým.
Ama o durmadan aldýkça aldý..
Benzer bir hareket yapar mý bilmiyorum. Ama geçen hafta öyle bir korkuttu ki herkesi, insanlar ralli olduðunu anlayana kadar zaten yarý yola gelmiþ olacak..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Rahmetli babamla birlikte Kýzýlay'da SSK iþhanýnda Eczacýbaþý Menkul Deðerler'e gidip iþlem yapardýk. Sene 1989. O zaman küçük kaðýtlara aktiften hangi hisseyi kaç lot almak istediðinizi yazýp masada oturan aracý kurum çalýþanlarýna veriyoruz. Onlar da Ýstanbul'daki brokerlarý arayarak sýrayla emirleri yazdýrýyorlar. Gün sonunda emir gerçekleþmelerini öðreniyoruz. Fiyatlarý ise teletext'ten 3-5 dakika gecikmeli takip ediyoruz. Bu arada sayfa sayfa ilerliyor fiyatlar. Sadece o dönemde aldýðým Ereðli'ler duruyor olsaydý þu an dolar milyoneriydim. Irak Kuveyt'e girmeden önce portföyümüz 50.000 USD civarýna yükselmiþti. Bu portföyde en az eþit daðýlýmlý 5-6 hisse vardý. Tahminen 1989'un 12.500 USD bedelli Ereðli'si þu an 1.000.000 USD'ye ulaþmýþtý.
Herþeyi alýp satýyorum ama Ereðli'yi sadece alýyorum. 17 yaþýna yeni girmiþ bir kýzým var. Mezar vade. Gününü görsün. Arkamdan dua etsin.
Yer Ýmleri