Sayfa 155/180 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. Kaç zamandır bu hissedeyiz ve bu hissede kalmaya devam ediyoruz, şirket nakitte olmasina rağmen tahvil ihracına çıkıp daha çok nakit artiriyorsa yatırımlarin eli kulağında demektir, yakın zamanda kap haberi bekliyorum, duyumlarima göre hisseden mal çıkmak isteyenler varmış karın deşen Jack gibi, onların konsolide olmasını bekliyoruz, hissede ve beklentilerinde bozulma yok, tam tersi fonlar mal artırdı bu süreçte, siz satarken fonlar kapış kapış mal topluyorlar, malınızı ucuzdan vermeyin, çıkan çıksın yolumuza devam edicez İnşAllah

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hissenin elimde bulunup bulunmaması önemli değil..geçmişte ne söylüyorsam hala aynı fikirdeyim...bir çok hissede ben sattıktan sonra bile hisseler çok gitmiştir..çünkü kolay kolay beklentisiz ve çürük hisse almam...artık kime ne kadar nasip olur bilemem...biliyorsunuz ki 9.70 ten itibaren bu hissede yazdım , çizdim..
    Bu yazdıklarınızdan hisseden çıktığınız anlaşılıyor.Oysa geçmiş yazılarınızda, geleceğe dönük çok büyük beklentileriniz(Gazlamalarınız) vardı.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

3. Sayın keko gedzada yapmış olduğunuz gibi (kimseye haber etmeden satıp gitmek) burdada aynısını yapmışsınız.Mesela ben size hedefime geldi sattım dediğimde Mart ayını gorucem demiştiniz yanlış hareket bana göre.Övmeyi de bilirim yermeyide saygılar...

4. bu endkste bu fıyata tekno olmaz..oynatalım..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Borsada birileri aldığı için bir şirket alırsanız ne zaman satacağınızı bilemezsiniz. Isteyen istediği zaman satabilir ( şimdilik haklı çıkmış olabilir,ilerleyen zamanlar da ne olacak hep beraber göreceğiz). şirkete güveniyorsak sabırla bekleyeceğiz... şahsen kendi adıma şimdilik tahvil ihracı olayının netleşmesini bekliyorum. Cuma gününden beri şirkete 2 defa mail attım, inşallah bana dönerlerse anlarız ne olduğunu..

6. Tamam bu kağıtta bir miktar fiyatlama olmuş olabilir ama bu kadar düşmenin başka bir açıklaması olmalı. Ne olursa olsun bu kağıt buralarda durmamalı. Inşallah en kısa zamanda hakettiğimiz yerlere geleceğiz... Bunu da belirtmiş olayım..

7. Çok ters bır tahtacısı var , günlükçüye çorbacıya birşey koklatmaz ,, yatırımcısının sağlam sabırlı olması lazım !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    çok ters bır tahtacısı var , günlükçüye çorbacıya birşey koklatmaz ,, yatırımcısının sağlam sabırlı olması lazım !!
    yatırım fonları en fazla hisseyi elinde tutanlar, son 1 ay olan harekette sadece 1 milyon lot azalmış, kağıtta olan herkesin morali bozuk ama 2 günde tüm algı değişebilir. Tknsa harekete başladığında çok hızlı olabiliyor, ama acaba olmak isteyecek mi?

Sayfa 155/180 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •