-

Originally Posted by
3520
Mutabakat derken?

ister seve seve ister güle güle diyor..
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Ben ne olacam ya, ben ne olacam ya. Küstüüm küstüm
Tamam haklisin küsme seni de aldık içeri , seni troll seni , :
-

Originally Posted by
Desidero74
Tamam haklisin küsme seni de aldık içeri , seni troll seni , :

Böyle, troller olarak çoğalmaya devam edersek, birlik olup, azınlıkta kalan Reha bey ve Başkan beye kafa göz girelim .
[emoji3]
-

Originally Posted by
EGEDUK
Böyle, troller olarak çoğalmaya devam edersek, birlik olup, azınlıkta kalan Reha bey ve Başkan beye kafa göz girelim .
[emoji3]
Önce trollüğumuzü açık eden hasta kafaya dalalım , tezgâhımızı bozdu hasta herif
-

Originally Posted by
EGEDUK
[emoji3]
seçim öncesi ilaç niyetine 2-3 troll gelse diye bekleşiyoruz.
bir halt olacağı yok.
-
Muhteşem muhallefet partilerimiz acaba bu mayıs gibi yapılması planlanan seçimin aslında akp ye oy vermeyecek ; ikametinde olmayacak eğitimde ki z kuşağının önünü kesmek için planlandığını her yerde dile getiremiyor mu? Yoksa muhalefetinde işine mi geliyor acaba, asıl görevlerinde kalmaya devam edecekler çünkü.
-

Originally Posted by
ayhan53
seçim öncesi ilaç niyetine 2-3 troll gelse diye bekleşiyoruz.
Nasıl gelecekler ?anca tahtadan yapma bıçaklarlan gelirler,geldikleri an bıçakları çeliklerin karşısında yok olur,çünkü onlar hala çeliklerin nasıl yapıldığını çözmüş değiller taş devrinde yaşadığı için pirimatımsı olarak,bide insan hiç kendisini ateşin içine atarmı
-

Originally Posted by
Sugosu82
Muhteşem muhallefet partilerimiz acaba bu mayıs gibi yapılması planlanan seçimin aslında akp ye oy vermeyecek ; ikametinde olmayacak eğitimde ki z kuşağının önünü kesmek için planlandığını her yerde dile getiremiyor mu? Yoksa muhalefetinde işine mi geliyor acaba, asıl görevlerinde kalmaya devam edecekler çünkü.
chp o tarihte evelrine gidip oy kullanmak isteyeceklere bilet verecek
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri