Sayfa 379/892 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Yıllarca daldan dala atlayarak dolar bazında sermayemi %75 erittikten sonra, ki sözüm ona en büyük kazancımı da 17 den alıp 27 den sattığım kontrolden yaptıktan sonra ve bu fırsatı kaçırmış olmanın tecrübesiyle eşimle oturup emekliliğe kadar kontrol benzeri bir şirkete yatırım yapıp ne olursa olsun dokunmama kararı aldık. Çok şükür dolar bazında %75 zarardan %100 kara geçmiş oldum. Mevcut durum %100 gesanda olmanın ve ne olursa olsun satmama kararının sonucunda ortaya çıkmış oldu. Planımıza göre en az 2 sene daha buradayım. Ne olursa olsun satmama kararımız da geçerli. Gerisi kısmet artık.
    Ara ara kızgınlıklarımız olsada gesana güvenimiz devam ediyor. Gesan bana daldan dala atlayanların mutlaka daldan düştüğünü, doğru şirketlere uzun vade yatırım yapanların ise mutlaka kazandığını-kazanacağını göstermektedir.

2. Bu tavanlar boşuna değil muhtemelen altından çok olumlu bir haber çıkacak bakalım kimler haberi önceden almış ve bu haber neymiş?

3.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Satmaya niyetlenirsen özelden yaz.
    Ben seni vazgeçirecek yazılar yazarım keko....
    Buraya düşüncelerini yazarsan sevinirim dostum..çünkü ne zaman bıkıp satmayı dusunduysem geçmişte yazdıklarımı hatırladım..son zamanlarda da biraz da ömür un yazdiklarini hatırladım...son anda vazgeçtim..

Doğrusu gesan düşerken stopu 230 olarak belirlemiştim..ama sattigimda kendimi hain gibi hissedecektim...burada çok şey yazdıktan sonra satmak hoş olmayacaktı...bu yüzden de ne bir süre daha tutma kararı aldım...şükür ki geri döndü...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu tavanlar boşuna değil muhtemelen altından çok olumlu bir haber çıkacak bakalım kimler haberi önceden almış ve bu haber neymiş?
    Bencede sadece destek paketi, arz olayı yada bilanço fiyatlaması değil bu

5.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu tavanlar boşuna değil muhtemelen altından çok olumlu bir haber çıkacak bakalım kimler haberi önceden almış ve bu haber neymiş?
    Syn,Gueno bende aynı düşüncedeyim,birileri içerden haber almış olabilir ya bedelsiz yada halka arz veya başka bir haber var,düşünüyorumda Bankof gibi bir satıcıya karşı 2 gündür tavan oluyorsak güzel birşey vardır elbet.

6. Gesandan 1 hafta önce bedelsiz basvurusu yapan bir firma gecen hafta onaylandı. Bu durumda bu hafta onay beklemek mantik dahilinde . Eupwr başvurusu 3 ay oldu. Astorda bitti. Onaylanmasi mantik dahilinde. Sunjunior bayilik anlaşması aralik sonu bekleniyordu. Bugun yarin açıklanması mantik dahilinde. Panel fabrikasi üretime bu ay sonu gecebilir. Bugun yarın açılış tarihi aciklanmasi mantik dahilinde. Hep beklenen çok büyük kap muhtemelen oyak aciklanmasi mantik dahilinde. Yani birilerinin içerden haber aldığı o yüzden tavanlar olduğu varsayimina biz zaten hazırız. bu kadar beklentinin son noktasinda zurnanin zirt diyeceği yerdeyiz. Bu noktada bile ilk tavanda satip alttan almaya calisirken malsiz kalan varsa yada baska tahtalarda vurguna gidip vurgun yiyen varsa lutfen kimseyi icerden haber almakla suclamasin, kusuru hatayi yanlışı yada her neyse onu kendinde arasin.

7. Haydi İnşallah bu sefer de diğerlerini peşinden sürükleyen biz olalım.

8. Masallah

SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 379/892 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •