şu anda elimde eski maliyetli gesanlarım var bir de 57,10 maliyetli vbtyz hissem var...bakalım nasipte neler olacak ??
şu anda elimde eski maliyetli gesanlarım var bir de 57,10 maliyetli vbtyz hissem var...bakalım nasipte neler olacak ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Her şey güzel olacak.....
Sadece sabır.......
Ben prensip olarak 2025 yılında 2024 ün bilançosunu görmeden satmama kararı aldım.
Haaa...
Kötü olaylar olur (burada yazmak bile istemiyorum) satmak zorunda kalırım.
O başka.
Ama prensip olarak tutmaya karar verdim ve ruhumu iniş çıkışlar için hazırlıyorum.
Hadi hayırlısı.
teknosa 32 tl yi görmesine rağmen ben 28,60 ortalama ile sattım...çok baskı olunca dayanamayıp realize oldum...ama satmış olmama rağmen yakından takip ediyorum..çünkü güzel beklentili bir hissedir...o hisse hakkında geçmişte söylediklerimin arkasındayım...teknosayı sattığım sermayem ile biraz hovardalık yapayım dedim...bu yüzden de vbtyz aldım...vbtyz de de gelecek görüyorum...yeter ki biriler kasten kıllık yapmasın...57,10 maliyetim var...hisse sığ...umuyorum ki göze batmamışımdır...orada da gesanvari kap haberleri var...küçük sermayeli olmasına rağmen büyük iş kapları atıyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri