Sayfa 382/902 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Harmanlı, güneş paneli üretimi için 1000 MW kapasiteli fabrika kurduklarını anımsatarak, "Bu yıl inverter üretimini de gerçekleştireceğiz. Ev tipi ve endüstriyel tip olarak inverterler üretiyoruz. Bu yılın dördüncü çeyreğinde farklı bir fabrikayı da devreye alarak üretimi iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun yanında Almanya’da da bir panel fabrikası kurmaya karar verdik" dedi.

Burası çok önemli.

2. bu güne kadar anlattıklarımızın bir özetidir yukarıdaki haber...çok güzel anlatılmış...potansiyel çok güzel..ben bu yıl gesan 1-4 kat büyür diyordum bu haber beni teyit ediyor...eğer 2022 yılını cirosu 4 milyar kabul edersek 9 milyar büyüme hedefi 2,5 katlık büyümeyi işaret ediyor...bence yıl sonunda 10 milyarı bulur...sektör süprizlere açıktır...2024 yılında da benzer bir büyüme görülecektir...hatta bu büyüme şekli 2027 yılına kadar devam edecek görünüyor...

bakalım ki ne kadar faydalanabilecek ?? kısmet ne kadar olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Harmanlı, güneş paneli üretimi için 1000 MW kapasiteli fabrika kurduklarını anımsatarak, "Bu yıl inverter üretimini de gerçekleştireceğiz. Ev tipi ve endüstriyel tip olarak inverterler üretiyoruz. Bu yılın dördüncü çeyreğinde farklı bir fabrikayı da devreye alarak üretimi iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun yanında Almanya’da da bir panel fabrikası kurmaya karar verdik" dedi.

Burası çok önemli.
    bir ges te en önemli iki parça panel ve inverterdir...kaliteyi de bu ikisi belirliyor...inveter üretimi ile birlikte bir geste lazım olacak neredeyse tüm mamüller gesanın kendi bünyesinde üretilmiş olacak...bu konuda sanırım türkiyede tek olmalı..zaten bir çok dalda türkiyede lider durumdadırlar..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. "Trafo merkezleri ve hidroelektrik santralleri için gerekli olan kontrol, kumanda ve SCADA panolarını üretiyoruz. Bunda da Türkiye pazarının yüzde 90 ına sahibiz.

buda çok güzel...

5. şu anda elimde eski maliyetli gesanlarım var bir de 57,10 maliyetli vbtyz hissem var...bakalım nasipte neler olacak ??

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu anda elimde eski maliyetli gesanlarım var bir de 57,10 maliyetli vbtyz hissem var...bakalım nasipte neler olacak ??
    Her şey güzel olacak.....
    Sadece sabır.......

Ben prensip olarak 2025 yılında 2024 ün bilançosunu görmeden satmama kararı aldım.
    Haaa...
    Kötü olaylar olur (burada yazmak bile istemiyorum) satmak zorunda kalırım.
    O başka.
    Ama prensip olarak tutmaya karar verdim ve ruhumu iniş çıkışlar için hazırlıyorum.
    Hadi hayırlısı.

7. patronun son açıklaması ışığında prospektif fk mız 15-20 bandında bir yerde duruyor. 2021 ciromuz 137 milyon$ idi. 2022 yılında bu rakam 220-250 milyon$ bandında gelecek gibi. 2023 ise 500 milyon$ ciro oluşacak gibi duruyor. 2024 veya 2025 yılında ise ilk 1 milyar$ ciroya ulaşacak enerji şirketi biz olacağız galiba

8. sunjunior tamamen muamma , ciro hedefine hiç konmamış gibi görünüyor. yıllık 67000 satış hedefi var. herkes 20bin dolardan hesapladı ama hedef tutmayabilir, bayi kar payı verilecek gibi sebeplerden 10 binden hesaplayalım. 670 milyon dolar ediyor. buda yaklasık 13 milyar , gesan payı 7 milyar yaklaşık ediyor. en ihtiyatlı hesapla bile 7 milyar sunjunior cirosu gelse bana göre 12-13 milyardan aşağı ciro gelmemeli.

Sayfa 382/902 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •