Sayfa 21/79 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 161 - 168 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    çıkması güzel de düşsün alalım diye bekliyoruz daha önceki fırsatı kaçırdık 50 dolayında alıcıyım
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

2.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    çıkması güzel de düşsün alalım diye bekliyoruz daha önceki fırsatı kaçırdık 50 dolayında alıcıyım
    ...bugun ky dokulebılir bır mıktar..bolunurse o fıyatlar mumkun olabılır belkı..!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. en buyuk alıcının zıraat olması pek hoşuma gıtmesede,bundan sonra gıdeceksek işlem yapa yapa gıdeceğiz..devam..!!! adaya veda eden çok oldu

sektoru stratejık bır alan..bu alanda falıyet gosteren aselsanı saymazsak bıstte ıkıncı bır şirket bulamazsınız..sitesıne gırınce anlaşılıyor zaten..!!zamanla bu fıyatlar basıt kalır ancak kısada sert gıden bır muddet sonra sert düşebılır bunu da unutmamak gerek..!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

Sabah açılışta 98.00 de satışta kalanlar benimdi iptal ettim 1/5 ini tavandan satıp yine şu anda tavan olan yeni arz olan hisseyi aldım nasip

İşlemler hız bakımından daha önce görmediğim gibi oldu aşağı bırakmıyorlarsa bir bildikleri vardır umuyorum ki küçük yatırımcılar olarak umarım altta kalmayız bu seferde spek abi kalsın

858,737 tavanda

7.  Alıntı Originally Posted by 1234567890 Yazıyı Oku
    100 dünya atmosferidir.
    100 kırılıp dünya atmosferi aşılıp ,aya yolculuk başlar mı?
    150 ay atmosferidir.150 ay atmosferi geçilince 150 tl üzerinde uzay yolculuğu başlar.
    Hele bir 100 dünya atmosferini geçelim ,ardından aya yolculuk başlasın.
    100 geçilecek mi?Geçilirse 150 görülür mü?Görülürse 150 kırılır mı?
    Bilemeyiz.Çıktık bir alamete gedeyoz kıyamete
    Ay yolcuları kemerleri bağlayın

8. 870 bın bekleyen..agalar iş başında demekkı..!!!

Sayfa 21/79 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •