çıkması güzel de düşsün alalım diye bekliyoruz daha önceki fırsatı kaçırdık 50 dolayında alıcıyım
çıkması güzel de düşsün alalım diye bekliyoruz daha önceki fırsatı kaçırdık 50 dolayında alıcıyım
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
en buyuk alıcının zıraat olması pek hoşuma gıtmesede,bundan sonra gıdeceksek işlem yapa yapa gıdeceğiz..devam..!!! adaya veda eden çok oldu
sektoru stratejık bır alan..bu alanda falıyet gosteren aselsanı saymazsak bıstte ıkıncı bır şirket bulamazsınız..sitesıne gırınce anlaşılıyor zaten..!!zamanla bu fıyatlar basıt kalır ancak kısada sert gıden bır muddet sonra sert düşebılır bunu da unutmamak gerek..!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Sabah açılışta 98.00 de satışta kalanlar benimdi iptal ettim 1/5 ini tavandan satıp yine şu anda tavan olan yeni arz olan hisseyi aldım nasip
İşlemler hız bakımından daha önce görmediğim gibi oldu aşağı bırakmıyorlarsa bir bildikleri vardır umuyorum ki küçük yatırımcılar olarak umarım altta kalmayız bu seferde spek abi kalsın
858,737 tavanda
870 bın bekleyen..agalar iş başında demekkı..!!!
Yer İmleri