Sayfa 854/1312 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Son Dakika: İstanbul'da 21 derece ile tüm zamanların Ocak ayı sıcaklık rekoru kırıldı.

yazın 20 milyon istanbulda susuz kalınca anlarız işin ciddiyetini...

dağı taşa ev yapmanın bedelini hep birlikte ödeyeceğiz...
    apartman yöneticisiyim

20 yıldır ilk kez ocak ayında 4 gün üst üste gündüz saat 11-16 arası kaloriferleri söndürttüm
    bu ankarada görülmüş bişey değildir
    başımıza çok kötü şeyler gelecek korkusuna kapıldım
    bunlar ekonomiyi kuruttular
    insanları çürüttüler
    havayıda bbbbom bok ettiler gidiyorlar
    geleceğimizi yok ettiler
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    apartman yöneticisiyim

20 yıldır ilk kez ocak ayında 4 gün üst üste gündüz saat 11-16 arası kaloriferleri söndürttüm
    insanları çürüttüler
    geleceğimizi yok ettiler
    2035 de pakistanda su bitecek teorisi var. Pakistan afganistandan zaten bu haliyle bile büyük göç var.Bu insanlar avrupaya kaçamıyorlarsa ikamet yerleri Türkiye olur maalesef.
    daha büyük sorun bence gitmiyorlar. çünkü yerine gelmek istiyor gibi görünenler aslında gelmek istemiyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    2035 de pakistanda su bitecek teorisi var. Pakistan afganistandan zaten bu haliyle bile büyük göç var.Bu insanlar avrupaya kaçamıyorlarsa ikamet yerleri Türkiye olur maalesef.
    daha büyük sorun bence gitmiyorlar. çünkü yerine gelmek istiyor gibi görünenler aslında gelmek istemiyorlar.
    zaten bu seçimde kazanırlarsa kapatırlar pakistanı hepsi buraya gelir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    zaten bu seçimde kazanırlarsa kapatırlar pakistanı hepsi buraya gelir...
    üniversitede profesör arkadaşın bölümde doktora yapıp Türkiye'de yaşayan filistinli genç geçenlerde "bu maaşlarla bu ülkede yaşanılamaz" diyip ülkesine dönmüş. Gerçek olay.
    Ülkesinde en dipte olup buraya kaçmış bir şekilde yaşayan Suriyeli, afganlı, pakistanlılar vb dışında neredeyse tüm mülteciler ağırlaşan yaşam koşullarından dolayı buradan da gitmek istiyorlar. Zaten mültecilerin nitelikli olanları burada uzun süreli durmak istemiyorlar hedef batılı ülkeler.
    ABD ortadoğu sınırını dedeağaç'a taşıdı. Artık ABD için Türkiye fiilen ortadoğu.Güzelim ülke resmen ortadoğu oldu.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    üniversitede profesör arkadaşın bölümde doktora yapıp Türkiye'de yaşayan filistinli genç geçenlerde "bu maaşlarla bu ülkede yaşanılamaz" diyip ülkesine dönmüş. Gerçek olay.
    Ülkesinde en dipte olup buraya kaçmış bir şekilde yaşayan Suriyeli, afganlı, pakistanlılar vb dışında neredeyse tüm mülteciler ağırlaşan yaşam koşullarından dolayı buradan da gitmek istiyorlar. Zaten mültecilerin nitelikli olanları burada uzun süreli durmak istemiyorlar hedef batılı ülkeler.
    ABD ortadoğu sınırını dedeağaç'a taşıdı. Artık ABD için Türkiye fiilen ortadoğu.Güzelim ülke resmen ortadoğu oldu.
    amacın bu oldugu söyleniyor...

operasyonun adı Anadoluyu Türksüzleştirmek...

asıl seçimden sonra gelecekleri söyleniyor...

https://twitter.com/Gok_Budun/status...72424120356869
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    apartman yöneticisiyim

insanları çürüttüler
    geleceğimizi yok ettiler
    Aslında ekonomik şartların olabildiğine bozuk olmasına rağmen imdada yetişen tarihi olaylar var. Yavuzun geçilmez sinayı geçerken yağmur yağması gibi. doğalgaz 10 yıl öncesinin fiyatlarında. rusya ukrayna savaşı inanılmaz fırsatlar doğurdu, 40 dolardan yok pahasına petrol alıyoruz, taraf kaygısıyla amerika halkbank gibi kozlarını kullanmaktan vazgeçti, korkan yada endişe duyan ya da ucuz fırsat arayan paralar güvenli liman olarak bizdeki menkule veya gayrımenkule geliyor, havalar inanılmaz sıcak gidiyor insanlar üşümüyor, 4 ayak üstüne düşmek denen şey tam bu.

7. Bugün Sahibinden emlak ilanlarını kriter girerek taradım. İzmir - İstanbul - Samsun ve Ankara dan toplam 12 ilana teklif yazdım. Emlakçılar anında ( 15 dk. içinde ) - gayriciddi teklifiniz çok komik, siz afrikadan daire bakın - benzeri cevap yazdılar. İlginç olan değişik şehirlerde ama cevaplar benzer. Anladığım ; örgütlü olan bu meslek grubu kendi aralarında oluşturduğu bir iletişim ağından tröst yapılanmasına girmişler. Bunlarla baş etmek çok zor. Piyasayı bozan bunlar.

Dürüst çalışan bir emlakçı , alıcı ile satıcının isteklerini dinler ve ikna edici ekspertiz sunarak arayı bulur. 9 katlı binanın giriş katında olan 20 yaşındaki 3+1 daire için 10 gün önce 1300 000 tl. yazılan ilan salı günü 1500000 tl. bu sabah ta 1 700 000 tl. olarak güncellenirken ciddi oluyor ama ben bu daireye 1250 000 tl. teklif edince gayriciddi oluyor. Sen mal sahibine bir sor bakalım . Sormasan bile bana - sordum ama kabul etmiyor - diye yaz.

Suçlu bulundu hakim bey....

8. Ben daireyi satarken hem cama ilan yapıştırmıştım hem de sahibinde sitesine ücretli ilan vermiştim. Her gün emlakçılar arıyor ve biz satalım diyorlardı. Hayır kardeşim dediğimde '' Abiciğim bizim işimiz bu, allar- pullar ikna ederiz. Hem senin yazdığın fiyatın %10 yukarısına satarız '' diyorlardı.

Sonra diğer emlakçı arayıp yine ısrar ettiğinde kaça satabileceksin diye sordum . Bana söylediği '' sana diğer emlakçılar ne verdilerse ben %20 fazlasına satacağımı garanti ederim'' . Edersin de kaç ayda, kaç yılda... Piyasa bozmakta ustalar.

Sayfa 854/1312 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •