Sayfa 390/892 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 7134 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. bu kurum gerçekten kansız kaynıyor. danışıklı dövüş ile oransal arzlarda millet söğüşleniyor. hangi metriklere göre onay süresini belirliyorsun çık açıkla? neye göre astoru europower ın önüne koydun? astora oransala izin verdin piyasayı göçerttin zira 100 milyarlık talep geldi sizin yüzünüzden, senin görevin piyasa stabilitesini sağlamak iken rezil ediyorsun ayrıca böyle büyük bir hataya bir yaptırımda yok ne ala memleket. halbuki eşit dağıtım yapsaydın ne olurdu böyle büyük bir arzda oransal dağıtımın piyassayı göçerteceğini senden benden iyi biliyorlar neden bu şekilde onayladılar? Burnuma sadece pis kokular geliyor. bunlar ne işe yarıyor ne için para alıyor gerçekten anlamak imkansız, yazık devletimize. Yahut dün onay verilen vinç firması europower dan 1 ay sonra başvuru yapmış. hangi sebeple ona onay verdin? birde eşit dağıtım olan arzda ne gibi bir sorun olabilirde oransala izin veriyorlar bir düşünün. gerçekten bunların hepsi kokuşmuş kurumlar. çöplükten beter.

2.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    bu kurum gerçekten kansız kaynıyor. danışıklı dövüş ile oransal arzlarda millet söğüşleniyor. hangi metriklere göre onay süresini belirliyorsun çık açıkla? neye göre astoru europower ın önüne koydun? astora oransala izin verdin piyasayı göçerttin zira 100 milyarlık talep geldi bu salaklar yüzünden, senin görevin piyasa stabilitesini sağlamak iken rezil ediyorsun, bir yaptırımda yok ne ala memleket. halbuki eşit dağıtım yapsaydın ne olurdu? bunlar ne işe yarıyor ne için para alıyor gerçekten anlamak imkansız, yazık devletimize. Yahut dün onay verilen vinç firması europower dan 1 ay sonra başvuru yapmış. hangi sebeple ona onay verdin? birde eşit dağıtım olan arzda ne gibi bir sorun olabilirde oransala izin veriyorlar bir düşünün. gerçekten bunların hepsi kokuşmuş kurumlar. çöplükten beter.
    sedat peker spk da dönen dolapları geçmişte açıklamıştı...türkiyede hangi kurum sağlam kaldı ki ?? tuzun koktuğu bir ülkede çürümeyi nasıl engelleyebilirsin...bir çok şey artık aleni yapılmaya başlanıyor..geçen gün bir siyasetçi tükiye meksikalaşıyor dedi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

selam arkadaşlar herkese bol kazançlar..

hepimizin durumu aynı ama takas toplanıyor napalım sabır edip bekleyeceğiz artık 2 defa fırsat kaçırdık..

astor piyasayı salladı onun ardına europwer gibi milletin 4 gözle beklediği firmayı araya koymazlar sanırım hemen biraz sogutacaklar durumu gibi..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

bu arada takas toplanmaya devam ediyor.. beklemeye devam 230 görüp ordan mı yukarı yapar acaba yine yine kafamızda deli sorular..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yatırımcı ilişkilerinden hüseyin bey ile görüştüğümde de tahmini olarak şubat aylarını işaret etmişti...tabi tamamen kişisel tahminlerine göre bunu demişti...bakalım neler olacak ??
    yani mantikli, Astor yeni yapildi, tabiki birilerine yakin oldugundan , Europower onunde yapildi ama fark etmez, Europower Turkiyenin en buyuk Arzini gerceklestirecek , ve tabikide Astorun sonrasinda, biraz bekleyip onay verecekler , Mayistan once olacagi kesinde artik subat sonumu , nisan mi onu bilmiyorum
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

235 e degse de tobo olsa bari.. bu sefer çalışsa

7. eupwr arz buyuklugu. edir tahminen

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    bu arada takas toplanmaya devam ediyor.. beklemeye devam 230 görüp ordan mı yukarı yapar acaba yine yine kafamızda deli sorular..
    Vallahi artik şurayi görüp yukarı döner, şu fiyata igne atar ordan döner gibi teknik terimlerin gesanda işe yaramadığını herkes gördü. O yüzden ben açık açık söylüyorum 172 ye geri bile dönsek şaşırmam hatta 150 bile olabiliriz .264 den 238 lere döndük. Yarın öbür gün ağlayacak olan bugünden satsın. Sonra çıkıp hisse pazarladiniz masali anlatmasin. Şirket cok iyi, yapilan işler on numara sektörün önü sonuna kadar açık. Gel gelelim konu borsa olunca her çeşit biktirma bezdirme sindirme silkeleme gibi kötülük devreye giriyor. Bunlara katlanma gücü ve psikolojisi olmayan gelip burada ağlayıp sizlanmasin.

Sayfa 390/892 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •