Originally Posted by
ikasemre
bu kurum gerçekten kansız kaynıyor. danışıklı dövüş ile oransal arzlarda millet söğüşleniyor. hangi metriklere göre onay süresini belirliyorsun çık açıkla? neye göre astoru europower ın önüne koydun? astora oransala izin verdin piyasayı göçerttin zira 100 milyarlık talep geldi bu salaklar yüzünden, senin görevin piyasa stabilitesini sağlamak iken rezil ediyorsun, bir yaptırımda yok ne ala memleket. halbuki eşit dağıtım yapsaydın ne olurdu? bunlar ne işe yarıyor ne için para alıyor gerçekten anlamak imkansız, yazık devletimize. Yahut dün onay verilen vinç firması europower dan 1 ay sonra başvuru yapmış. hangi sebeple ona onay verdin? birde eşit dağıtım olan arzda ne gibi bir sorun olabilirde oransala izin veriyorlar bir düşünün. gerçekten bunların hepsi kokuşmuş kurumlar. çöplükten beter.
sedat peker spk da dönen dolapları geçmişte açıklamıştı...türkiyede hangi kurum sağlam kaldı ki ?? tuzun koktuğu bir ülkede çürümeyi nasıl engelleyebilirsin...bir çok şey artık aleni yapılmaya başlanıyor..geçen gün bir siyasetçi tükiye meksikalaşıyor dedi...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri