Sayfa 477/990 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sen bilirsin caho. ben yazacağımı yazdım.

kimseyi ikna etmek gibi bir görevim yok
    Kanka adam şort açtı anlık 10 puan için zarara girdi diyorsan, parana yazık diyorsan sana diyecek söz, kelime bulamıyorum...

2. günü nasıl kapatırız? günün zirvesinden mi, günün düşüğünden mi? ben B şıkkı diyorum
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. u100 5500 e dokunduğunda 1 lot kısa açtım
    stopsuz, vur, patlat, batır aq
    çorba parası çıktı, çıktı, çıkmadı
    bilemem, 3. zarar olmuş olacak
    yeniyim, çömezim laa
    yazdıklarımı dikkate almayın, sakın haa

4.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    u100 5500 e dokunduğunda 1 lot kısa açtım
    stopsuz, vur, patlat, batır aq
    çorba parası çıktı, çıktı, çıkmadı
    bilemem, 3. zarar olmuş olacak
    yeniyim, çömezim laa
    yazdıklarımı dikkate almayın, sakın haa
    başkan kendine bu zulmü neden yapıyorsun

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    günü nasıl kapatırız? günün zirvesinden mi, günün düşüğünden mi? ben B şıkkı diyorum
    15:00 + - 8 adet 5dk barlarda da bir dip oluştu ya da oluşacak gibi .. kalıplarda fena değil .. örtüşüyor ..
    (ideali bu zaman dilimi 15:00 +- 40 dk) ......uzarsa pztesi ilk seans deadlinedır ..özetle iki şıkta olası

tahminim bence kapanış olumlu olacak .. sabahki dip civarları hatta üzeri kapatabilir tahminim ..

tahmin gerçekleşirse fibonacci ye saygılar profil resmini fraktal yaparım :.)
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. 1 dakikalık barların boylarına bakıyorum, geçen haftanın sert düşüş günlerinde ortalama 16- 17 puan idi, bir dakika içinde görülen en düşük ile en yüksek arasındaki fark.. bir dakka içinde 30 puan 40 puan boyunda barlar gırla gidiyordu

dün ortalama 7 puan imiş, bugün daha da daralmış 5 kusür puana gerilemiş durumda.. volatilite düşük dün bugün.. saat 15.30 oldu, hala sert bi sopa inmedi, bugün pas mı geçecek acaba ?

7. 6160 yine shortumu giydim

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    1 dakikalık barların boylarına bakıyorum, geçen haftanın sert düşüş günlerinde ortalama 16- 17 puan idi, bir dakika içinde görülen en düşük ile en yüksek arasındaki fark.. bir dakka içinde 30 puan 40 puan boyunda barlar gırla gidiyordu

dün ortalama 7 puan imiş, bugün daha da daralmış 5 kusür puana gerilemiş durumda.. volatilite düşük dün bugün.. saat 15.30 oldu, hala sert bi sopa inmedi, bugün pas mı geçecek acaba ?
    16 25 ila 16 40 arası önemli olacak gibi. Veya tam bir saat sonrası.. Sopaysa orada çıkar ortaya gibi...

Sayfa 477/990 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •