Sayfa 391/892 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 7134 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Vallahi artik şurayi görüp yukarı döner, şu fiyata igne atar ordan döner gibi teknik terimlerin gesanda işe yaramadığını herkes gördü. O yüzden ben açık açık söylüyorum 172 ye geri bile dönsek şaşırmam hatta 150 bile olabiliriz .264 den 238 lere döndük. Yarın öbür gün ağlayacak olan bugünden satsın. Sonra çıkıp hisse pazarladiniz masali anlatmasin. Şirket cok iyi, yapilan işler on numara sektörün önü sonuna kadar açık. Gel gelelim konu borsa olunca her çeşit biktirma bezdirme sindirme silkeleme gibi kötülük devreye giriyor. Bunlara katlanma gücü ve psikolojisi olmayan gelip burada ağlayıp sizlanmasin.
    ne diyorsun anlamadım bir şeye kızdıysan ara gesanı konuş..

sende okumak istemiyorsan okuma gerçekten anlayamadım? uzuncuysan git dışarıda takıl çayını iç mesala buraları okuyup psikolojin daha fazla bozulmasın

çok güveniyorsan okuma buraları çok güveniyorsan 1 sene sonra hissene bak herşeyi biliyorsan ne işin var burada?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Vallahi artik şurayi görüp yukarı döner, şu fiyata igne atar ordan döner gibi teknik terimlerin gesanda işe yaramadığını herkes gördü. O yüzden ben açık açık söylüyorum 172 ye geri bile dönsek şaşırmam hatta 150 bile olabiliriz .264 den 238 lere döndük. Yarın öbür gün ağlayacak olan bugünden satsın. Sonra çıkıp hisse pazarladiniz masali anlatmasin. Şirket cok iyi, yapilan işler on numara sektörün önü sonuna kadar açık. Gel gelelim konu borsa olunca her çeşit biktirma bezdirme sindirme silkeleme gibi kötülük devreye giriyor. Bunlara katlanma gücü ve psikolojisi olmayan gelip burada ağlayıp sizlanmasin.
    hatta engelleyebilirsin..

bende bıktım devamlı şirkete guveniyorum söylemlerinden şirket çok buyuk gibi konuşmalardan aynı şeyleri konuşup duruyorsunuz..

şirket çok buyuk vavvvv eee başka?

koç holding de çok büyük o zaman... yani şurada kimseye laf ettiğim yok herkese saygı duyuyorum ama biraz sizden de saygı olsun..

lafa bak ben çok güveniyorum eeee ne işin var aga burada ne arıyorsun burada madem herşeyi biliyorsun çok güveniyorsun?

şirket çok büyük ben güveniyorum

şirket çok büyük ben güveniyorum yaptığı işler büyük

düşerse kimse ağlamasın

eeeeee?

4. Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından 20/01/2023 tarihinde gerçekleştirilen, 2022/1429972 ihale kayıt numaralı ‘' İTM-435 Referanslı 154kV Diyadin TM (DAP) Yapım İşi'' konulu ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyat verilerek ihalede 1. olunmuştur. İhale baz bedeli 70.313.035, -TL'dir. (Yetmişmilyonüçyüzonüçbinotuzbeş, Türk Lirası)

5.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından 20/01/2023 tarihinde gerçekleştirilen, 2022/1429972 ihale kayıt numaralı ‘' İTM-435 Referanslı 154kV Diyadin TM (DAP) Yapım İşi'' konulu ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyat verilerek ihalede 1. olunmuştur. İhale baz bedeli 70.313.035, -TL'dir. (Yetmişmilyonüçyüzonüçbinotuzbeş, Türk Lirası)
    güzel kap...umarım seri bir şekilde devam ederde 260 direncini geçeriz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Hisse 180 iken almayan gelip 264 de trene biniyor. 250 240 gibi fiyatlari görünce başlıyor homurdanmaya . Ben her seyi biliyorum demedim. Hisseye elbette güveniyorum. Fikir bilgi paylaşana yazma demiyorum. Benim sözüm 3 gün önce alip ilk düşüşte kufredenlere. Sonra diyorlarki siz burda çok övdünüz o yüzden aldık. Pazarlamaci yaftasi vuruyorlar. Bende tekrar ediyorum bu hisse 180 e geri gelebilir. Yani kötü senaryoyuda gösteriyorum. Bu durumada hazirlikli olun .degilseniz bu fiyattan topuklayin.

7.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Hisse 180 iken almayan gelip 264 de trene biniyor. 250 240 gibi fiyatlari görünce başlıyor homurdanmaya . Ben her seyi biliyorum demedim. Hisseye elbette güveniyorum. Fikir bilgi paylaşana yazma demiyorum. Benim sözüm 3 gün önce alip ilk düşüşte kufredenlere. Sonra diyorlarki siz burda çok övdünüz o yüzden aldık. Pazarlamaci yaftasi vuruyorlar. Bende tekrar ediyorum bu hisse 180 e geri gelebilir. Yani kötü senaryoyuda gösteriyorum. Bu durumada hazirlikli olun .degilseniz bu fiyattan topuklayin.
    hisse gevşedikçe sinirler de geriliyor...sinirler gerildikçe de forum karışıyor...gesanın bedeni borsada ama ruhu burada...bedene gelen acı direk ruhunda hissediliyor...sıkıntı yok..umarım güzel günleri hep birlikte görürüz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hisse gevşedikçe sinirler de geriliyor...sinirler gerildikçe de forum karışıyor...gesanın bedeni borsada ama ruhu burada...bedene gelen acı direk ruhunda hissediliyor...sıkıntı yok..umarım güzel günleri hep birlikte görürüz...
    Siir gibi olmus, sayin keko.

Yeter ki biz gevseyelim, ama hissemiz gevsemesin, gerginlik sagliga zarar.

Sayfa 391/892 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •