Sayfa 34/427 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 3416 madde; 265 - 272 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Herşey iyi herşey güzel HSBC 221 TL hedef fiat verdi..ama kağıda hergün Yatırım fonları ve BofA mal çakıyor.. Bunu nasıl izah edeceğiz.. Bu 140 dan satılan mallarmı geliyor hala anlayamadım gitti..

2.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Herşey iyi herşey güzel HSBC 221 TL hedef fiat verdi..ama kağıda hergün Yatırım fonları ve BofA mal çakıyor.. Bunu nasıl izah edeceğiz.. Bu 140 dan satılan mallarmı geliyor hala anlayamadım gitti..
    Yatırım fonlarının elinde 3.3 milyon lot kalmış görünüyor, buna dün ve bugün dahil değil. Sadece bugün bu an itibariyle zraat 177 bin halk 108 bin satmış, bu satışlarında fon olma ihtimali yüksek.. Fonlardaki mal büyük oranda bitmiş sıfırlanması düşünülemeyeceğine göre, yeni satıcı gelmezse toparlanması gerekir.. Nisan da verilmesi beklenen temettü yüksek olacaktır, bu temettünün bir kısmı yeniden hisse alımına dönecek(şahsen ben temettüleri hisse alımında kullanırım). Basit bir hesap yaparsak, 20 tl lik temettü 4.4 milyar tl eder, %20 si 880 milyon küçük ortakların hesabına geçer, bununda 4 te 1 i hisse alımına kullanılsa minimum 200 milyon tl lik hisseye talep olur. Yani 1-1.5 milyon lot civarında temettü sonrası hisse alımı mümkün görünüyor...

3. Doas karlilik 2023 te devam eder mi ne dersiniz?

4. Halen sıfır arabalarda sıra var..Audi yok satıyor.. 2023 dede bu karlılk devam eder.. zaten şirketin kasası para dolu..Mevduata verilen Faizler %32 ye kadar çıkmış durumda..Kasasında 8 milyar a yakın nakit var.. Bunların zaten getirisi 3 aylık 2023 ilk çeyrekte epey bir getiri sağlar.. Burada fonların satışı devam ediyor. Bu hafta bu satışların bitmesini bekliyorum..

5. Satılacak araba var mı?.. yani araç girişi oluyormu?.Gerçi eldeki nakiti verimli kullansa yine para kazanır.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Doas tavsiye verildiği gün artmıyor ya da aynı kapatıyor, asla yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Doas tavsiye verildiği gün artmıyor ya da aynı kapatıyor, asla yatırım tavsiyesi değildir...
    Arkadaşlar doaş'ın 2022 ile ilgili kar tahmini olan varmı acaba?

8. 8.5 milyar 2022 yıl sonu net kar bekliyorum..

Bu arada yatırım fonlarının son mallarıda geliyor..Biter bitmez 200 lü rakamları göreceğiz diye tahmin ediyorum..

Sayfa 34/427 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •