Sayfa 856/1312 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. 3-4 ay önce başımdan geçen bir olayı yazdığımda burada birisi '' bütün olaylar nedense hep size denk geliyor '' diyerek alay etmişti. Fanusta yaşayana olay denk gelmez elbet. Biz toplum içindeyiz sürekli ticaret yapıyoruz. Sıradan insanların anlamadığı veya tepki vermediği olayları görerek geri planını analiz ediyoruz.

Daha bugün ; Eskişehirde kurumsal bir emlak ofisi ilanı dikkatimi çekti ve e-posta yazdım. Piyasaya göre %40 ucuz olan sıfır daire fotolarına bakarken çelik kapı, oda kapıları, mutfak, wc- duş vb. olmadığını gördüm. Fakat açıklamada hiç bir şey yazmıyordu. İlan başlı ise 0,69 faize uygun kelepir 3+1 daire...
    emlakçıya '' bu dairenin yapı kullanım belgesi var mı , varsa net metrekaresi ve belgenin geçici mi asıl mı olduğunu yazarmısınız '' diye posta yazınca 10 dakikada gelen cevap '' hayır oturma ruhsatı yok '' peki nasıl 0,69 krediye uygun oluyor, hangi banka veriyor bu krediyi alayım . beni engelliyor.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    3-4 ay önce başımdan geçen bir olayı yazdığımda burada birisi '' bütün olaylar nedense hep size denk geliyor '' diyerek alay etmişti. Fanusta yaşayana olay denk gelmez elbet. Biz toplum içindeyiz sürekli ticaret yapıyoruz. Sıradan insanların anlamadığı veya tepki vermediği olayları görerek geri planını analiz ediyoruz.

Daha bugün ; Eskişehirde kurumsal bir emlak ofisi ilanı dikkatimi çekti ve e-posta yazdım. Piyasaya göre %40 ucuz olan sıfır daire fotolarına bakarken çelik kapı, oda kapıları, mutfak, wc- duş vb. olmadığını gördüm. Fakat açıklamada hiç bir şey yazmıyordu. İlan başlı ise 0,69 faize uygun kelepir 3+1 daire...
    emlakçıya '' bu dairenin yapı kullanım belgesi var mı , varsa net metrekaresi ve belgenin geçici mi asıl mı olduğunu yazarmısınız '' diye posta yazınca 10 dakikada gelen cevap '' hayır oturma ruhsatı yok '' peki nasıl 0,69 krediye uygun oluyor, hangi banka veriyor bu krediyi alayım . beni engelliyor.
    Edremitteki ev hikayende garipti ama bence edremit pazarında herkes akp diyor demen bence daha tuhaftı.
    Bide neden nick değiştirerek gelirsiniz anlamam
    Ya bidaha yazmam diye yazmayın. Yada diyorsanız sözünüzün arkasında durun.
    Bi garabetliği bi başka garabetlikle kapatmanız tuhaf

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Çarşamba günü Edremit merkezde büyük pazar kuruluyor. Tüm sokaklar tezgah doluyor. Köylüler, tatilciler, yabancılar herkes bu dar sokaklardaki dandik tezgahları geziyor. Sabah saat 10 gibi ve akşam üzeri 17 gibi gezdim, CHP li belediyeye sahip olan bu şehirde tüm pazar romanların elinde desek hata olmaz. ( aslında güzel bir olay. Hırsızlıktan yerleşik çalışmayı tercih etmiş bir topluluk görmek mutluluktur). Kimse kimseye karışmıyor. Herkes düzenini kurmuş , çark dönüyor. Parti sadece sembol !

Kimle konuşsam veya kulak misafiri olsam AKP diyor ! Dualar ediyorlar ! Kılıçdaroğluna çok kızgınlar ; babacan ve davutoğlunu masaya oturttuğu için tepki oyu kullanacaklarmış. Halkın isteği CHP + İYİ parti ikilisiymiş. Hatta bir muhtarlık bahçesinde oturan çoğu 50 yaş üstü diyor ki ; ABD ve İngilizler AKP iktidardan düşmesin diye bu Altılı masayı icad etti, böylece tüm muhalifleri kontrol altında tutuyorlar. Bu kadar sıkıntıda bile halk sokağa gösteri için çıkamıyor ( Kılıçdar engel oluyormuş ) diyorlar.

Yani anketler hikaye. Saha gerçek. Belki diğer kentlerde farklıdır bilemiyorum.
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugüne kadar senin deli saçmaların hakkında tek kelime yazmadım ama her başlıkta dedikodu yapman gerçek yüzünü gösterdi. Güya devlet memurusun . Sabahtan akşama her başlıkta herkese laf yetiştiriyorsun ve hakkında tek soruşturma yok. Neden acaba ? Aklı olan senin ne olduğunu anlayacaktır....... Tüm hisse. net senin olsun. Vatandaş slogan sever, heyecan sever. Bilgilendirme sevmez anladık. Ne haliniz varsa görün. İnsanları taşlayarak her platformdan uzaklaştırma görevinizi başarmanın mutluluğunu yaşayın.
    bir halt olacağı yok.

3. Ayhan denen kendini bilmez , senin maaş aldığın kuruma hizmet dışında her türlü hizmet ettiğin belli. İnsanlarla uğraşan senden başka yok.
    Ressam, desinatör, marangoz veya canlı- cansız .. sana giren çıkan nedir ?

Her yerde provakatörlük yapmak esas görevin mi ? En büyük trol sensin. AKP hakkında yazdıklarını okuyan iktidar yandaşları seni cimere bildirdiği halde sesini kesmediklerine göre GİZLİ TROL sün.

İşine bak, işine odaklan. Emekli olunca çöplük kurarsın. Yahu sakin bir tatil sabahında delirtiyorsun adamı. Gerçek hayatta selam verilmeyecek tipler gelmiş buralarda köşe tutmaya çalışıyor. İstersen birde sana haraç verelim yazabilmek için.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Edremitteki ev hikayende garipti ama bence edremit pazarında herkes akp diyor demen bence daha tuhaftı.
    Bide neden nick değiştirerek gelirsiniz anlamam
    Ya bidaha yazmam diye yazmayın. Yada diyorsanız sözünüzün arkasında durun.
    Bi garabetliği bi başka garabetlikle kapatmanız tuhaf
     Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Ayhan denen kendini bilmez , senin maaş aldığın kuruma hizmet dışında her türlü hizmet ettiğin belli. İnsanlarla uğraşan senden başka yok.
    Ressam, desinatör, marangoz veya canlı- cansız .. sana giren çıkan nedir ?

Her yerde provakatörlük yapmak esas görevin mi ? En büyük trol sensin. AKP hakkında yazdıklarını okuyan iktidar yandaşları seni cimere bildirdiği halde sesini kesmediklerine göre GİZLİ TROL sün.

İşine bak, işine odaklan. Emekli olunca çöplük kurarsın. Yahu sakin bir tatil sabahında delirtiyorsun adamı. Gerçek hayatta selam verilmeyecek tipler gelmiş buralarda köşe tutmaya çalışıyor. İstersen birde sana haraç verelim yazabilmek için.
    Benim yazdığım senin yazdığın
    Çift nikle gelmek nasıl bi ruh halidir.
    Sürekli saldırgan ve tuhaf bi dilin var
    Ama sürekli beni suçluyorsun
    Sana tek hakaretim yoktur ama hemen bi anda saldırganlaşyorsun.
    Edremit pazarında herkes akp diyor dedin mi beni bi gülme tuttuydu.
    Tuhaf bi tespit olduğunuda söyledim
    Ama tuhaf şekilde yazmaya devam ediyorsun
    Neyse yönetime hangi nikini kullanacağını yazda ötekini banlasınlar
    Kafana göre edremit pazarından yazacağın gözlemlerini dinleriz.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    3 yıl önce Büyükçekmecedeki 12 yıllık dairesine 1500k isteyen kişiye 1000k teklif etmiştim sahibinden sitesinde. Sen git Esenyurtta daire bak demiş ve beni engellemişti. Şimdi baktım aynı daireyi 7.250k'ya çıkarmış hala alıcı bekliyor.
    500 bine satamadığı evi 2850 ye satmaya çalışan tipitipler de var . bence bu adamların 40-50 dairesi var , piyasa düşmesin diye manüple ediyorlar . yoksa 3 senedir satamadığın evin fiyatını sürekli yukarı çekmenin bir mantığı var mı ? 3 sene önce ederinden satıp hisse alsa daha çok kazanacaktı ama adamın derdi o değil. dur bakalım seçim sonuçlarını bi görelim ne olacak ?

6. başlıktaki asıl soruya (şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım?) dönersek...

1. kampanya kredisiyle evet.
    2. nakitle hayır.

7. Yahu ne ilginç karakterler var, şaşıyorum gerçekten.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    başlıktaki asıl soruya (şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım?) dönersek...

1. kampanya kredisiyle evet.
    2. nakitle hayır.
    Zor olan soru eldeki 2+1’i 3+1’e dönüştürmek veya daha iyi bir muhite geçmek için doğru zaman mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 856/1312 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •