Sayfa 374/678 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 5420 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Kanada'nin uyguladigi yaptirim ve acil ihtiyac sebebiyle altyuklenici degerlendirmesinde aselsan on plana cikmis olabilir
    Ancak orta vadede Baykar icin dogru olan altyuklenicilerine rekabet kosullari olusturarak kaliteyi arttirmak ve maliyeti asagi cekmektir.
    Yoksa gereksinimleri karsiladiktan sonra A firmasi yapmis S firmasi yapmis cok bir onemi yok alt birlesenin.
    benim kafam pek çalışmıyor çokkkk büyük bayraktar firması kendi yapsın neden alt yükleniciden alıyor ki? kocamannnn firma 40 yılını değil 2 dakikasını alır yapması

2. Estağfurullah biz ona serzenişte bulunmak diyelim. Herşeyi de tadında kararınca yapmak lazım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. benim sanayide tanıdığım çok iyi demirci ve pimapen ustaları var bizde savunma sanayi için uçak sida gemi mesela milgem gibi yapabiliriz matkabın kralı var ustalarda civatada bol kardeşiminde internet cafe de çok iyi savaş oyunları oynayan arkadaşları var onlarda yazılım donanım eloktronik gibi basit işleri yaparlar olur biter.... FAZLACA İRONİ İÇERİR YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.... MASUMCA HAYAL BENİM Kİ

4.  Alıntı Originally Posted by bohem Yazıyı Oku
    benim kafam pek çalışmıyor çokkkk büyük bayraktar firması kendi yapsın neden alt yükleniciden alıyor ki? kocamannnn firma 40 yılını değil 2 dakikasını alır yapması
    ilk tespitine katiliyorum kardesim, izah ederdim ama nasil olsa anlayamayacaksin
    kafasi biraz calisan ve anlamak isteyen baskasi varsa buyuk projelerde neden altyuklenici kullanildigini izah edeyim

5.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    ilk tespitine katiliyorum kardesim, izah ederdim ama nasil olsa anlayamayacaksin
    kafasi biraz calisan ve anlamak isteyen baskasi varsa buyuk projelerde neden altyuklenici kullanildigini izah edeyim
    benim zekam seninle tartışmaya yetmez kardeşim sana hayırlı geceler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,439
    ASELSAN yabancı oranı 19 Oca 2023 % 23,88. 20 Ocak 2023 % 24,78.
    Fark % 0,90. Hisse kapanış 62,45 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

benim öngörün yönetim kurula yetki verildimi bilmiyorum verildi ise

sermaye arttırımı genel kuruldan önce şubat mart olabilir bence
    yoksa 5 yada 6 ay da genel kurul toplantısına kalır
    YTD

8.  Alıntı Originally Posted by mustafaaxu Yazıyı Oku
    benim öngörün yönetim kurula yetki verildimi bilmiyorum verildi ise

sermaye arttırımı genel kuruldan önce şubat mart olabilir bence
    yoksa 5 yada 6 ay da genel kurul toplantısına kalır
    YTD
    ben genel kurulu mayısta biliyorum yanlışım yoksa en eskilerden sen kaldın mustafa abi %400 gibi bir bölünme olmalı 2mil dan 10 milyara yükseltecegine göre benim hesap mı yanlış? hayırlı akşamlar

Sayfa 374/678 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •