Lağım faresi ve yandaşları bıkmadan sdttr de zehirlerini akıtmaya devam edecekler demedik mi?
Çünkü borsaya 30 yıl sonra bir uzay ve savunma şirketi arz oldu .Bu lotlara her tahtaci sahip olmak isteyecek .
Lağım fareleri istedikleri kadar zehirlerini sacsinlar sdttr hedefine emin adımlarla gidecektir.
Sdttr de 2 yılda kimbilir hangi zirveler görülecek. Kontrolmatik, gesan ,smrtg gibi örneği borsada birçok olan şirketler bile halka arzina göre kaç kat gitti tüm borsa bunu biliyor.
Karşımızda 30 yıl sonra borsaya arz edilmiş ilk uzay ve savunma şirketi var.Hala aptal aptal bakanlar ,sorgulayanlar var .Neyse çekilelim yine caliliklarin arkasina![]()
[QUOTE=kralkobra;6286588]Syn kwon
Bu hisseyi alfasla karıştırma alfasin işini yapan yüzlerce şirket var
Std nin yaptığı işi yapan dünyada sadece 2 şirket var aradaki fark
Yüksek teknoloji bazı ürünlerini
ASELSAN bile yapamıyor
Çok stratejik bir şirket[/QUOTE
Dostum ben karşılaştırmıyorum .,,ama trentler aynı aşağı yukarı,, iş alımlarına devam ediyor tabı başka yerden satmıyorsa bu olumlu ,,uzun vade de ıyı olabılir sdtr ama kısada borsanın genel durumuda etkılı olacaktır ,,
Ayrıca sızı tenzıh ederim bazıları b.k çukurunda boğulabılir ben bunları çok anırttım bu pıyasada !! Bunlar dünkü bebeler üç kuruş kazanınca gözlerine fener tutulmuş gibi olur ,, görmez ,duymaz ,sağırlaşır bır süre sonra başka evreye geçerler !!
Ama hepsının ortak özelliği çok çabuk deri değiştirmeleridir ,üzerlerindeki kirli kokmuş derilerini attıktan sonra başka kımlıklerle karşınıza çıkar ve orada da anırırlar ,, çünkü bu terliksiler anırmayı bir meziyet sanırlar ,, çünkü bu cinslerin kendinden farklı düşünen kimseye tahamullerı yoktur !!
Şunuda anlamaz bu terlıksıler ısıminde uzay olması bu hıssenın onun anladığı cinsten uzaya gideceğini göstermez , çünkü beyınlerı küçüktür düşünemezler ,
Bırde kontr var tabı efsane onu örnek gösterır dururlar , ama oradakı durumun tamamıyla sahıbınden kaynaklı olduğunuda bılmez bunlar hep aynı tıpler aynı şeyi yazar dururlar !!
O bahsettıklerı gesanı ben 25 tl den alıp 300 tl den böyle terlıksılere verdim ama sddtr bir gesan değil gesan çok farklı kıyas bıle yapamayız !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Dıkkat et kendine!!ham peşinde pıyasa
![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Böyle teknoloji şirketleri
Çok yüksek kar oranı ile satış yapar
ABD yıllardır sadece kendisinin yapabildiği ürünü dünyaya
On katı pahalı sattı
Std bu firmalardan biri
Dünyada bir kaç firmanın yaptığı
Ürünü yapıyor sizce kaça mal edip
Kaça satiyordur
Bu gün için çıkışı bozmadı.Güzel bir kapanış oldu. Bu hissenin yatırımcısı bilinçli. Düzeltmeler geldiğinde de olağan ve trende uygun devam edecek görünüyor. Elinde büyük parçaya sahip ky bu günkü gibi direnç gösterirse hedefe rahat gideriz.
Yatırımcıları olarak şirketin ve hissenin değerini biliyoruz. Önemli olan budur zaten ,gerisi önemli değil.
Şirketin ifadesine göre 2022 bakiye işlerin bedeli 2 milyar tl. 2022 son çeyrekte ne alındı ve hasılat ne olur bunu bilmiyoruz. Bu ve + 2 milyar. 2023 Te teslim edilecek işler ise büyük ölçüde Pakistan işleri . Bu işler devam edip gidecek .G. Kore, Pakistan, Azerbaycan hepsi seri olarak devam edecek ve arkası gelecek . Pakistan SDT kurulacak ,Azerbaycan SDT gibi .Bundan sonra gelecek kaplarda fiyatları öğrenebileceğiz.
Yer İmleri