Seansın ilk dakikalarında kapandı 500 bin alışla ancak ahlatçı 118 den aldığı toplu malı bu alıcılara verdi.
Ahlatçıda 300 bin civarı mal kaldı.
Seansın ilk dakikalarında kapandı 500 bin alışla ancak ahlatçı 118 den aldığı toplu malı bu alıcılara verdi.
Ahlatçıda 300 bin civarı mal kaldı.
Tabiiki hiç önemli değil ben sadece bilgi olarak verdim. Yıl sonu kârı telaffuz edilmişti. Ama şimdi herkes gördü. Şimdi piyasa bu yılki beklentilerin gerçekleşmesine ve bunun sonucunda oluşacak fiyata odaklanacak. Piyasanın beklentisi ise patrondan bağımsız ve çok yukarlarda. Kârın 330 gelmesi ile piyasada yıl sonu 1 milyar beklentisi oluştu. Tahmin ederim ilerleyen süreçte fiyatlarda buna göre olacaktır.
Bu patronlar büyük üçkağıtçı,kurumsal yatırımcıya hisseleri saticaz dediler daha ilk günler citi elindeki birmilyon 300 lotu sattı ardinden bilanço açikladilar oda acaba ne kadar 330 milyon kar doğru belli değil,bilanço ertesi tavandan elindeki neredeyse bütün lotlari (830)bin ahlatçi yatırım tavandan verdi kurumsal yatırımcıya sattık dedikleri hisseleri 2,5milyon TL kárla devretti kurumsal yatırımcı [emoji28]bakın arkadaşlar artık bu patronlara güvenmeyin bunlar bildiğiniz nitelikli dolandırıcılı,tek çare bunlatı SPK denilen ne kadar güvenir kuruma şikayet etmek,başka çare yok
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sirketi inceliyorum, ancak bir ARDYZ olma durumu patronaj acisindan can SIKICI gozuluyor. Bu konuda fikrinizi alabilirmiyim.
Teknik olarak trend asagi gozukuyor, gozlemeye devam edecegim, bir taraftan kucuk yatirimci da illallah demis gibi. Enson gonderilen mesaj 3 hafta oncesine ait.
Ardyz ile miatk kıyaslamak doğru değil. Hem finansal olarak hem şirket yönetimi açısından. Patron satışı ciddi olumsuz etkiledi kağıdı. Gelen mükemmel bilanço haberini bile baskıladılar bu algıyla.
Sabretmeden para kazanmak zor, eski arkadaşlarda elinde olan vardır benim gibi. Ben şahsen 100 lira altında son kez alımımı yaptım ve bekliyorum.
℅1200 bedelsiz hayırlı olsun paydaşlara.
Yer İmleri