Sayfa 546/990 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sn Berkimcans anlık günlük alıcı satıcı açıkçı tablosu vs . kapanışa dair fikir veriyor mu size ?
    @SEL, ben trade ederken günlük takas önümde hep açık olur, son dakika alanlara da bakarım, açıkcı tablosuna da dikkat ederim, örneğin bugün düşüş beklentim doğrultusunda VAKBN sat-al, yükseliş beklentim doğrultusunda HALKB al-sat yaptım, bu kararım da günlük takas etkili oldu, gerçi her 2 kamu hissesi de beraber hareket eder diyeceksiniz ama şu an HALKB +%0.2 VAKBN -%2.3,

2. altına da veriyorlar küsküyü

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bürokratlar borsada deniyordu, kaçıyor olmasınlar.
    Evet Ziraaat Yatırım iktidara yakın bir kurum olmalı, daha seçim beklentisi doğrultusunda iktidara yakın şirketlerin tahtaları satış yemedi!

4. Bu süreçte borsa düşmez düşemezden..düşüş imkansıze evrildik...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu süreçte özellikle yazmadım..4600 4700 de söyle bi yazılanları okudum.
    Bu süreçte borsa düşmez düşemezden..düşüş imkansıze evrildik..
    4600 4700 de korku pompalayanlar şimdilerde 2 li tepe şubatta çöküş demeye başlamış..

Elinizdeki malların kıymetini bilin..Özellikle daha evvelden ismini zikrettiğim bazı kağıtlar..

Herkese iyi eğlenceler..

ya arkadaşlar niye endişe ediyorsunuz gundiden yeni rapor geldi pazar gecesi...

düşüş imkansıza evrildik...

al yat longu...

düşü imkansızmış...

margin için ararlarsa ben karışmam...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Evet Ziraaat Yatırım iktidara yakın bir kurum olmalı, daha seçim beklentisi doğrultusunda iktidara yakın şirketlerin tahtaları satış yemedi!
    varlık fonu kendi işlerini bünyesindeki şirketlere yaptırıyor. misal sigorta işlerini türkiye sigorta yapıyor.

büyük ihtimal ziraat satışı fona aittir.
    audentes Fortuna iuvat

6. valla devre kesmese iyi, kimsenin eli mal almaya da gitmiyordur eminim. kredililer filan da vermeye başlarsa zor tutunuruz. neyse bunları yazarken tepti biraz.

7. Kamyonu devirecek bu alper, saa kim dedi o kadar mal al deye
    Hamdım Piştim Yandım

8. Her gün para mı dağıtıyordu bunlar.Yoksa paraları kasaya geri mi topluyordu.

Sayfa 546/990 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •