Sayfa 46/419 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3352 madde; 361 - 368 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. Biz kahrını çekmeye alışkınız, yapsın yapacağını, top kendilerinde, getirsin getirmek istediği yere, yeni yönetim daha sahaya inmemiş gibi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Biz kahrını çekmeye alışkınız, yapsın yapacağını, top kendilerinde, getirsin getirmek istediği yere, yeni yönetim daha sahaya inmemiş gibi.
    ortak gubrf yi görüyormusun...

2023 sunumunda 300milyon usd ciro beklentisi yazmışlar. İlginç olan tcell den gelecek olan ihale de içinde.

Sunuma yazdıklarına göre iş bitmiş olmalı. Neden açıklama yapılmıyor anlamış değilim.

4. Gördüğüm kadarıyla yabancı takasında gözüken malları Bank Off-Gedik-Meksa üzerinden satıyorlar. Ellerinde ne kadar kaldı bilemiyorum. Bu satışlar bitene kadar bize rahat yok.

5. Bu ******** hisseyi yeşil göremeyecekmişiz kaç gündür düşüyor…

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,336
    Arkadaşlar yan köyde bir arkadaşımız karelden son 1 ay içinde çıkış olduğunu iddia ediyor. 1 ay önceki takas ile bugünkü takası incelediğimizde ilk 5 kurumda diğer kısmı yüzde olarak 4.6 (sağ alt köşede göründüğü gibi) satış değil alım gerçekleşmiştir.

Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

7.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    ortak gubrf yi görüyormusun...
    Gubrf macerasını unutamadın mı daha Rex hocam, 3 liradan 400 liraya dayandı, 5 liradan helalleşmeden çıkmıştım.
    Çok emek ve zaman harcayıp karşılığını alamadığımız bir hisse oldu maalesef.

8.  Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yan köyde bir arkadaşımız karelden son 1 ay içinde çıkış olduğunu iddia ediyor. 1 ay önceki takas ile bugünkü takası incelediğimizde ilk 5 kurumda diğer kısmı yüzde olarak 4.6 (sağ alt köşede göründüğü gibi) satış değil alım gerçekleşmiştir.

O zaman fiyatı düşürme amaçları var demek oluyor, ben de birileri çıkıyor diye tahmin ediyordum, kaç gündür sürekli kırmızıda hisse.

Sayfa 46/419 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •