2,68 dekilerin bir kısmı benim :D dünden gelmeyenler vardı :D
Anlaşılan 2,85 bugün en üst seviyesi :D
2,68 dekilerin bir kısmı benim :D dünden gelmeyenler vardı :D
Anlaşılan 2,85 bugün en üst seviyesi :D
Sinir Harbine devam ....
Ne güzel herkes eli açık oynuyor..KY kalmamış 3-5 kişiden başka...
Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..
Yok kardeş tahta yapıcı ben değilim
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba Sayın Yetkili ,
Şirketinizi uzun zamandır takip eden ve birleşme haberi ile ciddi bir atılım içinde olacağını düşündüğüm Özbal'ın bir yatırımcısıyım.
Birleşme ile ilgili gelen tüm haberleri okudum ancak bazı haberlerde devrik cümle veya açıklama nedeniyle istediğim cevabı bulamadım.
Birinci sorum 20.06.2017 tarihli kap açıklamanız ile ilgili. 1,38 fiyattan çağrı spk onayından sonra kamuya açıklanacaktır diyor.Yani şirket birleşmesi onaylandıktan sonra bir çağrı süreci olacak mı ?
İkincisi ilgili fiyatın belirlenmesinden sonra ciddi bir süre oldu ve şirketinizin fiyatı yükseldi.Güncel bir fiyat tespiti olacakmıdır yada Spk böyle bir talepte bulunabilir mi ?
15.06.2017 tarihinde KAP'ta kamuoyuna açıklanan Erciyas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Kararı'nda belirtildiği üzere, Erciyas Çelik Boru San. A.Ş. ve Özbal Çelik Boru San. Tic. ve Taah. A.Ş.'nin birleşme işlemi ,(II-23.1) sayılı Tebliğ'in 11'nci maddesi kapsamında olup, zorunlu pay alım teklifi yapılmasını gerektirmektedir.
(II-23.1) nolu Tebliğ'in 10 ve 11.maddeleri uyarınca, zorunlu pay alım teklifi fiyatı, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı 09.12.2016 tarihinden önceki otuz gün içinde Borsa'da oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması olan 1 TL nominal değerli pay başına 1,3887.-TL olarak belirlenmiştir. Pay alım teklifine ilişkin detayları içeren Pay Alım Teklifi Bilgi Formu ve işbu sürece ilişkin gelişmeler, Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından kamuya ayrıca duyurulacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Bir sorumda 16.06.2017 tarihli kap açıklamanız ile ilgili.Spk sizden bazı ek düzenlemeler talep etti.Sizde iki şirketinde kurul kararları alıp spkya bildirdiniz sanırım.Ancak kap açıklamanızda spk kurulu onayına sunulacaktır ve onaylanan metinler kamuya açıklanacaktır dediğiniz cümleye istinaden metinler spk onayına iletildi mi ? Spk onay bu metinler için karar alındı mı ?
Spk kanuna göre ek istenen düzeltmeler iletildikten sonra 20 iş günü içerisinde karara bağlanılır eğer evraklar teslim edilmezse 90 iş igünü geçerse başvuru iptal olur diyor.Şuan başvurunun hangi aşamada olduğunu öğrenebilir miyim ? Spk başvurusunun yasal süreci veya spk'nın karara bağlaması için ne kadarlık bir süresi kalmıştır.
Özbal Çelik Boru San. Tic. ve Taahhüt A.Ş. , Erciyas Çelik Boru San. A.Ş. ve Erciyas Holding A.Ş. tarafından birleşme işlemine yönelik alınan ek Yönetim Kurulu Kararları kamuoyunun bilgisine sunulur.
06.04.2016 Tarihinde kamuya açıklanmış olan birleşme sözleşmesi ve birleşme raporunda Sermaye Piyasası Kurulu tarafından revizeler yapılması hususu talep edilmiş, ilgili revizeler yapılmış olup bahse konu metinler Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına sunulacaktır. Onaylanan metinler hakkında kamuya ayrıca açıklama yapılacaktır.
Şimdiden teşekkürler .
iyi çalışmalar.
mesut killiklioglu <mesut.killikli@gmail.com>
10:49 (0 dakika önce)
Bir soru sormayı atlamışım ,
Birleşme oranı 0,29 ancak bu oranın son yapılan değerleme raporlarıyla güncellenmesi gerekmiyor mu ? Böyle bir talep spk tarafından gelebilir mi ?
Şirketin müş ilişkileri umarım bu sorulara yanıt verebilir .
en önemli soruyu unutmuşsun.. spk buna itiraz edip birleşme oranını da revize etmeli..mantıken ozbalın değeri yükseliyor son değerlemelerle
Yer İmleri