Sayfa 884/993 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    nerede pardon? kapalıçarşıda şu an 19.04
    Binance usdtryt tether

2.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    hocam herkes kendi dar çevresinde kendince takılıyor.

anadolu oy vermez demişiz sahil şeridini saymış arkadaş.

Anadolu kimdir bilir misiniz, ya direkt sosyal yardım alan ya da devlet memurluğu peşinde koşan insan yığınıdır.

sizinde yazdığınız gibi ev alabilmesi bile devletin vereceği avanta faize bağlıdır.

hatta akşam yemek yemesi bile çoğu zaman devlet yardımına bağlıdır.

atıyorum İstanbul Esenyurt ta anadolu dur Ankara Mamak ta.
    Zeytinburnu marmaray çıkışında da sabah çorba veriyorlar 2, 3 günde bir, bu fikrimi değiştirdi hemen , ak partisine oy veresim geldi çorbayı içince .

Burada 1, 2 mal var hemen inanırlar sallarlar şimdi , tanısam , karşılaşsam bi yerde kafalarında sandalye kirasim var ,chp kongresine denk gelse de , cezasız kırsam sandalyeyi beyinsiz kafalarında.

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Zeytinburnu marmaray çıkışında da sabah çorba veriyorlar 2, 3 günde bir, bu fikrimi değiştirdi hemen , ak partisine oy veresim geldi çorbayı içince .

Burada 1, 2 mal var hemen inanırlar sallarlar şimdi , tanısam , karşılaşsam bi yerde kafalarında sandalye kirasim var ,chp kongresine denk gelse de , cezasız kırsam sandalyeyi beyinsiz kafalarında.
    Bohçacinin kongreye gidek beraber iki sandalye kıralım ya onların kafasında ya bizim kafada yalnız giderken hilal bıyık bırakalım anlarlarsa çok döverler bizi.

4. Ayhan başkanım yok acep Karadenizli bohçacinin kankasi mi ortadan kaldırdı YouTube de videosunu göremedim

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bohçacinin kongreye gidek beraber iki sandalye kıralım ya onların kafasında ya bizim kafada yalnız giderken hilal bıyık bırakalım anlarlarsa çok döverler bizi.
    İyi fikir iki kafa fazladan kırılmış olur , tabii bizim kafalar sağlam kalırsa tamamdır .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

6. Son dakika haberi... Gece yarısı itibariyle benzine gelen 1 lira 25 kuruş zam pompaya yansıdı. 26 Ocak Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 83 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

7. volkan konak elumuze verduler

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    volkan konak elumuze verduler
    Yazdım sildim
    Tövbe tövbe

Sayfa 884/993 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız