-
Emirhan Bey, yorumlarýnýz için cok teþekkürler.
ben bayadýr yatýrým yapmýyordum. Gecen haftaki düþüþde eklemeye baþladým. dün itibariyle tüm portföyü 18.2 ortalama ile geçirdim. bu zamanda arenayý almak biraz karþýt yatýrým gibi. Piyasa net kara baktýgý için arenanýn üzerini çiziyor su anda, ancak ben EFK olarak büyümeye önem verdigim için yatýrým yaptým. bir de hem ciro artýþý hem marj artýþý oldugu için. piyasanýn görmemesine de þaþýrýyorum bir yandan.
Piyasa talebi olmadýgý için içeridekilerde istedigi gibi at koþturuyor. Ýþ-garanti-ziraat-philip vs bir cok kurumdan görüntüde zararýna iþleme giriyorlar. Alan zarar edip satýyor havasýný vermeye çalýþýyorlar. bunu da kýsmen basardýlar.
Arena pay degerinin son 2 yýldaki süreci ve kritik noktalarý TL bazlý iþaretlemeye çalýþtým. sizlerin de önemli gördügü noktalarý ekleyebilirim. önemli gördügüm noktalar sunlar.
1-piyasa yapýcýsý yüksek ihtimalle içeriden bilgi sahibi. bir cok kritik fiyatlama önden yapýlýyor gibi. Ve olumlu haber geldiginde satýþ fýrsatý olarak kullanýlýyor. son dönemde bu hareketi kimseyi sokmak istemedikleri için diye yorumluyorum.
2- Paynet satýs haberi sonrasýnda ciddi sekilde git-gel yaptýrýldý. asagý ve yukarý marj acarak kimlerin kalacagýný/gidecegini anlamak için.
3- Ekim baþýnda ciddi takas hareketleri basladý. Önce citibank ve yatýrým fonlarý, sonrasýnda ise TEB banka virman ve TEB bankýn 2M civarýnda ekstre alýmýyla ciddi sekilde mal çektiler.
4- Sonrasýnda tamamen içi boþ bir sekilde asagýya bastýlar, çünkü daha toplama niyetindeler ve piyasa talebi de olmadýgý için rahatca düþürdüler.
Siz bu süreçleri benden daha yakýn takip ettiginiz için yorumlarýnýz benim için degerli cok teþekkürler. selamlar
original dosya
https://lifeboxtransfer.com/s/468f29...a-607c7e8db66f
Son düzenleme : alltimeinvest; 25-01-2023 saat: 19:54.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri