Sayfa 634/990 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hayda ne oldu şimdi...dün 5300 ü geçti..full long yaptık...hayır saatlik kapanış beklesek belki de 60 puan daha yükselecekti..
    Abka okuduğunu anlamamya başladın artık bak senden başka maydonoz olan yok demekki yazılanları herkes anlıyor okuduğunu anlamayan oldun burada salça olacak yer arıyorsunda biliyorsun salçayı sıcak suya koyduğunda erir sende erime.
    ha biraz daha ağır yazmaya başlaya bilirim işin özü anlamıyorsan yazılan çizilenleri kaşınmadan otur bir yerde büyük borsacısınya
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. aylık baz da siskinligimiz gecmiste n BTC de ne arjantin borsasında ne Altın da ne dow jones te ne nasdaq da olmus bu beni korkutuyor

3. Viop ve Mutluluk Grafiklerin mekanı oldu
    gerçi çoğu kişinin ilgisini çekmiyor ama benim arşivim oldu güzel ..

Grafik çalışır mı ?

Wolf için yağmurlu bir hava var

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de dün belirttiğim destek bölgesi 5300 bugun direnç bölgesi kapanışı bunun üzerinde yapmaya oynayacaklar.
    başarırlarsa 5380 takip edilecek bant
    dün eksi 1 lerde bunu yazdım kapanışa doğru 5300 hareketi yaptımı yaptı sen nerdeydin ozaman Abka efendi şimdi çıkmışın laf cambazlığı yapıyorsun beni başkaları ile karıştırma buradan yürüme bana hiç sevmediğim muhabbetler.
    FORMASYON AVCISI 53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Abka okuduğunu anlamamya başladın artık bak senden başka maydonoz olan yok demekki yazılanları herkes anlıyor okuduğunu anlamayan oldun burada salça olacak yer arıyorsunda biliyorsun salçayı sıcak suya koyduğunda erir sende erime.
    ha biraz daha ağır yazmaya başlaya bilirim işin özü anlamıyorsan yazılan çizilenleri kaşınmadan otur bir yerde büyük borsacısınya
    Yerim senin agresifliğini...ha beni daha önce bulaştıklarına benzetme..Bu ego ne?

Sana bu olursa ne yapılır diye adam gibi sordum..Burası kamuya açık platform..NEZAKETLE HER TÜRLÜ eleştiri yapılabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

pıst 100 deki formasyonumuz bu arkadaşlar çalışma devam ediyor.
    5600 üzeri hacimli kapanışlarda 6100 kanal üst bandı.
    formasyon çalışırsa 6600 hedef gözüküyor teknik olarak.

dip not bugunde topikte yazdım ŞARTLANMA hata yaptırır ,
    yemek masasında oturuyormuş gibi hareket edilmeli .
    en son tatlı yeyip kalkıcaz nasip olursa..
    bak burada yazmışık ÇALIŞMA demekki formasyondanda anlamıyorsunki bize artislik peşindesin bak ŞARTLANMA demişik çünkü 5600 üzeri graf çalışıcak demişik anlamıyorsan o senin sorunun.
    FORMASYON AVCISI 53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün eksi 1 lerde bunu yazdım kapanışa doğru 5300 hareketi yaptımı yaptı sen nerdeydin ozaman Abka efendi şimdi çıkmışın laf cambazlığı yapıyorsun beni başkaları ile karıştırma buradan yürüme bana hiç sevmediğim muhabbetler.
    Bir kere edebini bileceksin..Burada sana adam gibi sordum..KİBARCA..LATİFEYLE...ha senin anladığın dille de konuşurum sorun yok..Ben de her türlü jargon var...

KAMUYA AÇIK ALANDA YAZI YAZMIŞSAN burada soru soran da olur,eleştiren de..

8. Sindoma abi çok başarılı biri ama bugün agresif göründü gözüme
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 634/990 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •