Sayfa 26/661 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 201 - 208 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. her şeye maydanoz olan ve yırtık dondan fırlayan, ....... ! herhalde banka battı ki , sizler de öküz gibi İSc yi seyrediyorsunuz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Dayak başladı
    https://www.youtube.com/watch?v=lRUoQBiy1Fc

Ardinal

3. ocak 2023 dayağı deriz buna galiba, maliyet düşürmek üzereyim . hayırlısı ytd

maliyetimi 4,50 den 4,10 kadar düşürdüm son 15 günde. işbankası c

şu an maliyetim 4.05 tl dE GÜZEL BİRAZ daha zorlamam lazım .

hedefim 3.80 tl maliyet, satış hedefim ise 20-30 tl arası orta vade gelirse uzun vade ise 40 tl dir.

maliyeti -5TL ila -10TL UZUN vadeci traderlar ve iş bankasında olanlar ekrana gülerek mi kahkahalarla mı bakıyorlar meraktayım.

3 SENE SONRA VE 3 temettü yattıktan sonra benim maliyet de hisse başı 1 tl altına gelir o vakit ben çok pis gülücem bu düşüşlere .YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    ocak 2023 dayağı deriz buna galiba, maliyet düşürmek üzereyim . hayırlısı ytd
    hedefim 3.80 tl maliyet, satış hedefim ise 20-30 tl arası orta vade gelirse uzun vade ise 40 tl dir.
    maliyeti -5TL ila -10TL UZUN vadeci traderlar ve iş bankasında olanlar ekrana gülerek mi kahkahalarla mı bakıyorlar meraktayım.
    3 SENE SONRA VE 3 temettü yattıktan sonra benim maliyet de hisse başı 1 tl altına gelir o vakit ben çok pis gülücem bu düşüşlere .YTD

tebrikler

ben kendi adima...arasira gözucuyla takip ederek (artik ne varsa o anda) cay, kahve, TR kahvesi, salep, bozaesliginde seyrediyorum

zaten 12 üzerinde yeni mallanmak bana zor geliyordu ama hala beklemedeyim
    henüz kayda deger bir gülmeyi ya da kahkaha atmayi gerektirecek bir durumum olmadi
    temettü ile yeni bedelsiz haberine göre olur ama
    (bilancoda ne gelecegi %90 belli zaten)
    bir de isbankasinin her yil basinda acikladigi geleneksel 100% konservatif öngörülerini bekliyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    ocak 2023 dayağı deriz buna galiba, maliyet düşürmek üzereyim . hayırlısı ytd

Sn Deniz Ali,
    olunca , eregli logosu emojini artik IS BANKASI logosu ile degistirirsin herhalde artik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385

7. Bugünkü Financial Times'ta şu haber dikkatimi çekti. Oldukça önemli bir haber. Biri tercüme ederse çok memnun olurum. TH

Investors Pour Money into Emerging Markets at Near-Record Rate - Financial Times

Investors are piling into emerging market stocks and bonds at a near-record rate, as falling inflation and the reopening of China’s sprawling economy help reverse last year’s slide. Emerging equity and debt markets have attracted $1.1bn a day in net new money this week.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8. Logo emolojisi Değiştirmeme çok da yoktur , nisan 2023 kaldı o vakit değişime giderim temettü % 10- 15-20 bi ödesin de logo üstüne gerekirse ışıklı iş bankası tabelası da ekleriz )

İş bankası geleceği çok aydınlık .. törenle değiştircem haklısın abicim !

Sayfa 26/661 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •