Sayfa 417/902 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Ziraat Trader da mevcut verıler !!
    Bu ziraat trader bir harika.Bir de komisyon oranları düşük olsa.Var mı buna benzer uygulama (grafik) sağlayan bir aracı kurum.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

2. Short sequeeze ultra yaşattılar millete açığa satış avı güzeldi 20 dk filan sürdü

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    267 olmadı be haciabi kap san olduk ;) kapanışta bile verdi namissizlar. Bu haber güzel mi peki yeni mi haber
    yeni bir haber zamanında hep istedigimdi yeni bir hikaye lazım çunku eskiler bitiyor yeni beklenti geldi..

bakalım pazartesi artık kara bulutları atarız üzerimizden
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Bu ziraat trader bir harika.Bir de komisyon oranları düşük olsa.Var mı buna benzer uygulama (grafik) sağlayan bir aracı kurum.
    Ben onbınde beş ödüyorum , yaptığım hacme göre daha da düşüyor ,, bence gayet iyi ,, aracı kurumla işlem hacmınıze göre pazarlık yapın ,,
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Ben onbınde beş ödüyorum , yaptığım hacme göre daha da düşüyor ,, bence gayet iyi ,, aracı kurumla işlem hacmınıze göre pazarlık yapın ,,
    Onbinde beş yüksek rakam.Hacim iyiyse onbinde bir rahat alırsın pek çok kurumdan.İyi değilse de onbinde 2 alırsın..)
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

6. Ikinci panel fabrikasinin icinde inverter üretimi de yapılacak. Yeni haber yeni hikaye çıktı

7. Son gelen kaplar ile birlikte bu adamların ne kadar ciddi olduğunu anlayın artık. Bu şirket en tepeye oynuyor. Hem de globalde. Tahtadaki puştlar ne kadar basarsa bassın fiyatı canlı tutmak için patronlar elinden geleni yapıyor.

Çünkü biliyorlar ki piyasa değeri şirketin itibarını gösteriyor. Çünkü biliyorlar ki bu şirketin kıymeti şimdikinin en az 10 katı.

Bakmayın ekrana kapatın gitsin 2-3 yıl sonra hayal edemeyeceğimiz rakamlara ulaşacaktır.

Her şiddetli düşüşte mutlaka ekleme yapıyorum. Benim gibi 1000 yatırımcısı olsun, şiddetli düşüşlerde ekleme yapsın puştlar tek kademe dusuremez tahtayı..

Gerçekten tarihi bir gelişmenin içindeyiz. Yıllar sonra anlayacağız ve daha başlamadık bile.

iyi ki borsa var ve iyi ki Gesan var.

8. Bu arada keko dostum neredesin, bunlar beni dinlemez sabaha kadar anlatayım olmuyor 😂😂 gel bir şeyler yaz senin üslubun çok tatlı 😂

Sayfa 417/902 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •