Short sequeeze ultra yaþattýlar millete açýða satýþ avý güzeldi 20 dk filan sürdü
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Ikinci panel fabrikasinin icinde inverter üretimi de yapýlacak. Yeni haber yeni hikaye çýktý
Son gelen kaplar ile birlikte bu adamlarýn ne kadar ciddi olduðunu anlayýn artýk. Bu þirket en tepeye oynuyor. Hem de globalde. Tahtadaki puþtlar ne kadar basarsa bassýn fiyatý canlý tutmak için patronlar elinden geleni yapýyor.
Çünkü biliyorlar ki piyasa deðeri þirketin itibarýný gösteriyor. Çünkü biliyorlar ki bu þirketin kýymeti þimdikinin en az 10 katý.
Bakmayýn ekrana kapatýn gitsin 2-3 yýl sonra hayal edemeyeceðimiz rakamlara ulaþacaktýr.
Her þiddetli düþüþte mutlaka ekleme yapýyorum. Benim gibi 1000 yatýrýmcýsý olsun, þiddetli düþüþlerde ekleme yapsýn puþtlar tek kademe dusuremez tahtayý..
Gerçekten tarihi bir geliþmenin içindeyiz. Yýllar sonra anlayacaðýz ve daha baþlamadýk bile.
iyi ki borsa var ve iyi ki Gesan var.
Bu arada keko dostum neredesin, bunlar beni dinlemez sabaha kadar anlatayým olmuyor 😂😂 gel bir þeyler yaz senin üslubun çok tatlý 😂
Yer Ýmleri