Sayfa 418/892 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Yeni açılan fabrika arsasını PeakPv gesandan kiralamış.Eupowerle ile burada panel üretimi yapacaklar.Yeni yapılacak arsa da gesana ait yine aynı şekilde eupwr ve PeakPv Solar ortaklığına mı kiralanacak yoksa bu fabrikanın doğrudan gesana ait olma ihtimali var mıdır?
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu arada keko dostum neredesin, bunlar beni dinlemez sabaha kadar anlatayım olmuyor 😂😂 gel bir şeyler yaz senin üslubun çok tatlı 😂
    Yok dostum bence gayet iyi gidiyorsun..ben yazdıklarını keyifle okuyorum..ben hep kendimi tekrarlamaktan yoruldum..artık canım yazmak istemiyor..inverter konusunu aylar önce burada defalarca işlemiştik..bir GES teki maliyetinin %10 civarı olduğunu ve 2023 yılının sonlarına doğru üretileceğini söylemiştik..daha geçen gün de bu yılın sonlarında panel kapasitesinin 1 GW a çıkacağını ...toplamda 23.6 milyar TL lik iş hacmi oluşturacağını söylemiştik...

Aylar önce soylediklerimiz sadece gerçekleşmeyecek hayaller ve hikayeler olarak görünüyordu bir çok ky dostumuzun gözünde...ama görüyorsunuz ki somut haberler tek tek düşüyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Gesan en geç ikinci çeyrek bilançoları ile 200_300 aralıklarını temel olarak altını dolduracak dedik..öyle birilerinin iddia ettiği gibi gesan yıllar sonrasını fiyatlamiyor ,sadece bir kaç çeyrek ötesini fiyatliyor demiştik..şu anda bu gerçekleşiyor...
    Yine gesan her yıl katlamalı büyüyecek dedik..bu idiam da bilançolar geldikçe görülecektir...
    Bu yıl bazı ceyreklerde ciro 2_3 milyar civarlarına çıkacaktır..net kar marjı ise fabrikalar faaliyete girdikçe %20 civarlarına çıkacaktır..

Gesan son bir hafta boyunca endeksin yerle bir oldugu bir vakitte güzel direndi...hatta 257 leri bile gördü..zararı olan arkadaşlara büyük umutlar verdi...gesan önümüzdeki süreçte sık sık zirvelerini yenileyecektır...sektörün ve gesanin õnü hep açık olacaktır...tabi herkes de kısmeti kadar faydalanacaktir..çok bilen değil,sabır eden ve kısmeti açık olan kazanacaktır..bu surecte bazı aşıklarını da atlatabilecektir...

4. Sn.Keko Gesan in beklediğiniz piyasa degeri nedir acaba

5. 3 tane kap haberine rağmen neden yüzde 6.25 düştük. Tahmini olan var mı. Endeks de toparladı bayagi kapanista

6.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Son gelen kaplar ile birlikte bu adamların ne kadar ciddi olduğunu anlayın artık. Bu şirket en tepeye oynuyor. Hem de globalde. Tahtadaki puştlar ne kadar basarsa bassın fiyatı canlı tutmak için patronlar elinden geleni yapıyor.

Çünkü biliyorlar ki piyasa değeri şirketin itibarını gösteriyor. Çünkü biliyorlar ki bu şirketin kıymeti şimdikinin en az 10 katı.

Bakmayın ekrana kapatın gitsin 2-3 yıl sonra hayal edemeyeceğimiz rakamlara ulaşacaktır.

Her şiddetli düşüşte mutlaka ekleme yapıyorum. Benim gibi 1000 yatırımcısı olsun, şiddetli düşüşlerde ekleme yapsın puştlar tek kademe dusuremez tahtayı..

Gerçekten tarihi bir gelişmenin içindeyiz. Yıllar sonra anlayacağız ve daha başlamadık bile.

iyi ki borsa var ve iyi ki Gesan var.
    Anlayna....

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Gesan en geç ikinci çeyrek bilançoları ile 200_300 aralıklarını temel olarak altını dolduracak dedik..öyle birilerinin iddia ettiği gibi gesan yıllar sonrasını fiyatlamiyor ,sadece bir kaç çeyrek ötesini fiyatliyor demiştik..şu anda bu gerçekleşiyor...
    Yine gesan her yıl katlamalı büyüyecek dedik..bu idiam da bilançolar geldikçe görülecektir...
    Bu yıl bazı ceyreklerde ciro 2_3 milyar civarlarına çıkacaktır..net kar marjı ise fabrikalar faaliyete girdikçe %20 civarlarına çıkacaktır..

Gesan son bir hafta boyunca endeksin yerle bir oldugu bir vakitte güzel direndi...hatta 257 leri bile gördü..zararı olan arkadaşlara büyük umutlar verdi...gesan önümüzdeki süreçte sık sık zirvelerini yenileyecektır...sektörün ve gesanin õnü hep açık olacaktır...tabi herkes de kısmeti kadar faydalanacaktir..çok bilen değil,sabır eden ve kısmeti açık olan kazanacaktır..bu surecte bazı aşıklarını da atlatabilecektir...
    Astor hakkında ne düşünüyorsunuz, takibinizde mi?

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Kokadu Yazıyı Oku
    Sn.Keko Gesan in beklediğiniz piyasa degeri nedir acaba
    piyasa değerini yatırımcıların ne kadar geleceği fiyatlaması ile alakalıdır...kimi hisseler bu günü bile yeterince fiyatlamazken bazı hisseler ise 3-5 yıl sonrasını fiyatlıyor...hisselerin çok azı gerçek değerine gelir..çok büyük bir kısmı ya değerini geçmiştir yada değerinin çok altındadır...şirketin büyümesi stabil olmaya başlarsa o vakit de normal hisseler gibi fk 10 civarlarında stabilleşir...ama sektör ve hisse her yıl 1-4 kat büyüyecek ise de piyasa fk 20-50 aralıklarında fiyatlamak isteyecektir...tahminlerime göre daha bir kaç yıl daha piyasa enerji ve yenilenebilir enerji hisselerini yüksek rasyolardan değerlemeye devam edecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 418/892 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •