Sayfa 28/661 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 5288 madde; 217 - 224 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. cuma falı..9,20 destek...pala 10,80 maliyetli..ancak..paladan önce 9, maliyetliler var..
    Attached Images Attached Images
    al sat tavsiyesi değildir.

2. İşbankasına kurum olarak talibim. Munzam sandığın elindeki %37 lik payın şu anki piyasa değeri yuvarlak 2 milyar dolar ediyor. Bu %37 lik paya şu anki ederinin 2 katını yani 4 milyar dolar ödemeye hazırım. Ayni şekilde CHP nin gözetimindeki %28 paya da şu anki ederinin 2 katını (3 milyar dolar) ödemeye hazırım. Birinden biri evet dese 48 saat içinde gerekli finansmanı ayarlarım, daha doğrusu satın alacak konsorsiyumu ödeme taahhüdüyle birlikte oluştururum.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Temel gerçek gün gibi ortada ve hepimiz bunun farkındayız:. Büyük özel bankaların piyasa değerleri komik seviyelerde seyrediyor. Gelgelelim Mr. Market bizimle hemfikir değil. Tam bu noktada, ortadaki bu büyük anomali yüzünden treyd etme fırsatları ön plana çıkıyor. Artık günlük %10 a kadar çıkmış olan marjlar (ki günlük %4 ün altına nadiren iniyor) sayesinde treyd ederek vurgun yapma fırsatları çok uzun süredir var olmayı sürdürüyor. Bunun farkında olan "arbitrajcılar, robotlar, çok kısa vadede kredili/kaldıraçlı işlem yapanlar ile açıkçılar" güruhu da bu fırsatı değerlendiriyor işte. Mevcut durumun özeti budur. Tahtadaki hakim güç bu yukarıda bahsi geçen güruhun eline geçmiş olduğundan Mr. Market böyle davranmak zorunda kalıyor. Bu anomali er ya da geç düzelecektir, düzelmek zorundadır.
    Borsanın ruhunda zaten verili olan "kumar" öğesinin pratik olarak gerçekleştiği bu vahşi ortam nispeten ve kısa sürede düzelebilir/düzeltilebilir. Bu yapılmadığında mevcut kötüye gidiş derinleşecek, iktidar sahiplerini önümüzdeki seçimlerde hiç ummadıkları biçimde etkiileyecek bir kriz ve sürpriz bekliyor olacaktır.

SPK, ciddi bir piyasa yapıcı gücün ya da güçlerin olmadığı mevcut ortamda, gidişata müdahil olmak zorundadır. Bunu ilk aşamada algoritmik işlemlerde açığa satışı yasaklamakla, diğer işlemlerde ise bir süreliğine tüm senetlerde açığa satışlarda "upthick" kuralını yürürlüğe sokarak yapabilirler.

Kararların uygulamaya başladığı günden itibaren borsanın "normal" rutinine döndüğü görülecektir.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    İşbankasına kurum olarak talibim. Munzam sandığın elindeki %37 lik payın şu anki piyasa değeri yuvarlak 2 milyar dolar ediyor. Bu %37 lik paya şu anki ederinin 2 katını yani 4 milyar dolar ödemeye hazırım. Ayni şekilde CHP nin gözetimindeki %28 paya da şu anki ederinin 2 katını (3 milyar dolar) ödemeye hazırım. Birinden biri evet dese 48 saat içinde gerekli finansmanı ayarlarım, daha doğrusu satın alacak konsorsiyumu ödeme taahhüdüyle birlikte oluştururum.
    hocam orada dur lutfen !
    ben 2021'de talip olmustum zaten
    eski forumlarda kaydi var !
    baktim vermiyorlar piyasadan aliyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    chp zaten kanunen satamaz

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    İşbankasına kurum olarak talibim. Munzam sandığın elindeki %37 lik payın şu anki piyasa değeri yuvarlak 2 milyar dolar ediyor. Bu %37 lik paya şu anki ederinin 2 katını yani 4 milyar dolar ödemeye hazırım. Ayni şekilde CHP nin gözetimindeki %28 paya da şu anki ederinin 2 katını (3 milyar dolar) ödemeye hazırım. Birinden biri evet dese 48 saat içinde gerekli finansmanı ayarlarım, daha doğrusu satın alacak konsorsiyumu ödeme taahhüdüyle birlikte oluştururum.
    Birader uçuyorsun gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    hocam orada dur lutfen !
    ben 2021'de talip olmustum zaten
    eski forumlarda kaydi var !
    baktim vermiyorlar piyasadan aliyorum
    Dipeş birinizden biri alsın işte, hadi öncelik senin olsun, becerebilirsek birlikte alırız

Dediğin gibi CHP zaten satamaz, tek muhatap Sandık o zaman
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8.  Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Birader uçuyorsun gibi.
    Kesinlikle uçmuyorum. Eğer Sandık %37 lik payını şu anki ederinin 2 katından yani 4 milyar dolara satarsa 48 saat içinde alıcı konsorsiyumu organize ederim. Benim faaliyet alanım zaten budur, kurumsal brokırlık yapıyorum 20 yıldır. Düzinelerce TR şirketini ya komple ya da Blok hissesini yabancılara sattım bu 20 yılda. Haliyle Sandığa ödenecek 4 milyar dolar bende yok, benden çıksa çıksa bunun %5 i çıkar, finansmanın geri kalan %95 ini koyacak kurumları bulmam hiç de zor olmaz.

Sayfa 28/661 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •