Artan

22,22 10 13:55
27,72 10 17:09
74,80 10 13:55
14.980,00 9.99 17:00
44,72 9.99 17:09
Artan Hisseler

Azalan

178,30 -9.99 17:09
13,18 -9.97 17:09
27,94 -9.75 17:09
151,00 -7.81 17:09
539.997,50 -7.71 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

13.584.887.654,31 17:09
9.814.391.039,50 17:09
7.966.934.447,15 17:09
7.472.665.589,75 17:09
7.061.101.706,00 17:09
Tüm Hisseler
Sayfa 29/663 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 5303 madde; 225 - 232 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Diyelim Sandık 4 milyar dolara %37 hisseyi bizim konsorsiyuma sattı. Bir sonraki hamlemiz borsadan %13 hisse toplayıp %50.1 e ulaşmak olur. Sonuçta da 5 küsür milyar dolar karşılığında İşbankasının ana hissedarı oluruz ve yönetim bize geçer. Ondan sonra da bağlı ortaklıklarla iştirakleri elden çıkarırız ve böylece elimizde AKBNK gibi sadece bankacılık yapan bir İşbankası kalır. Bağlı ortaklıklarla iştiraklerin satışından koyduğumuz 5 küsür milyar doları geri aldığımız gibi solo bir bankaya dönüşmüş olan bu bankayı da bedavaya ele geçirmiş oluruz. Plan böyle.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

2. Hakan ile yolları ayıracağımız için üzülürüm ama başka yol yok. Adam finansal yapılandırmadan bihaber, şirketteki potansiyeli ve gömülü değeri göremiyor, reformist hiç değil. Öte yandan Yazılım ve Teknoloji ile arası iyi ama bize aksiyon adamı türü bir CEO gerekiyor, yazılım Uzmanı değil.

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Diyelim Sandık 4 milyar dolara %37 hisseyi bizim konsorsiyuma sattı. Bir sonraki hamlemiz borsadan %13 hisse toplayıp %50.1 e ulaşmak olur. Sonuçta da 5 küsür milyar dolar karşılığında İşbankasının ana hissedarı oluruz ve yönetim bize geçer. Ondan sonra da bağlı ortaklıklarla iştirakleri elden çıkarırız ve böylece elimizde AKBNK gibi sadece bankacılık yapan bir İşbankası kalır. Bağlı ortaklıklarla iştiraklerin satışından koyduğumuz 5 küsür milyar doları geri aldığımız gibi solo bir bankaya dönüşmüş olan bu bankayı da bedavaya ele geçirmiş oluruz. Plan böyle.

Emekli grubu toplantılarında munzam vakfın feshedilip elde edilecek gelirin paylaşılması için uğraşanlarla, karşı çıkanlar arasında zaman zaman tartışmalar oluyormuş.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Diyelim Sandık 4 milyar dolara %37 hisseyi bizim konsorsiyuma sattı. Bir sonraki hamlemiz borsadan %13 hisse toplayıp %50.1 e ulaşmak olur. Sonuçta da 5 küsür milyar dolar karşılığında İşbankasının ana hissedarı oluruz ve yönetim bize geçer. Ondan sonra da bağlı ortaklıklarla iştirakleri elden çıkarırız ve böylece elimizde AKBNK gibi sadece bankacılık yapan bir İşbankası kalır. Bağlı ortaklıklarla iştiraklerin satışından koyduğumuz 5 küsür milyar doları geri aldığımız gibi solo bir bankaya dönüşmüş olan bu bankayı da bedavaya ele geçirmiş oluruz. Plan böyle.
    Bu yazdıklarımın ABD gibi ülkelerde hemen her gün karşımıza çıkıyor yani bilinip uygulanan bir yöntemdir bu. Hatta adamlar leveraged buyout yöntemi ile hemen hemen sıfır sermaye koyarak bu tür alımları gerçekleştiriyorlar. Sonra da şirketin bünyesinde bulunan ama piyasa tarafından çok cüzi hatta sıfır değer biçilen varlıkların bir kısmını 6 ay 1 sene gibi kısa bir zaman içinde gerçek değerinden satarak borçları kapatıyorlar, şirketin geri kalan kısmını da böylece bedavaya ele geçirmiş oluyorlar. Buradaki ana tema piyasadaki bu anormal çarpıklığın doğurduğu fırsatı değerlendirmektir.

5. Vay be Sayın Th 1 sene 2 ay da batık kredilerinden dolayı ederi bu bu yüzden böyle düşük fiyatlanıyor dediğin bankayı şimdi *5 yapmış ele geçirme planları yapıyorsun helal olsun.

Peki acaba senin varlıklar o kadar değerlendi de bu İŞ bankasının sahip olduğu varlıklar başka değersiz bir şeyle mi değerleniyor çok pardon.

Ben de diyorum ki paranla alabildiğin kadar al o kadar ortak ol o kadarla yetin daha fazlası için hayal kurma.

Sandık babasının parası ile mi satın alıp sahip olmuş o hisselere ya da ATATÜRK sandığa mı bağışlamış o hisseleri ki x bir şahısa kuruma ya da konsorsiyuma senin dediğin gibi satabilsin. Onlarda alacakları temettü ile yetiniversin fazla zorlamasınlar bence şartları.

Şöyle ki bundan yıllar önce George abin NTHOL-Nttur u bir de aklımda değil adı sürekli adı değişti bir kağıt şirketini aynen bu kafayla ele geçirmeye çalıştı devlet izin vermedi 3 ün birini aldı nasıl kaçacağını da bilemedi. Her ne kadar burada bazıları devleti bankaya çökecek falan fıstık gibi boş laflar etsede o beğenmedikleri devlet böyle bir ele geçirilmeye zaten asla izin vermez.

Bir de bazı yazdıklarını 666 duymasın bence. Bakalım sana da kelam edebilecek mi keyifle kahvemi aldım kenara çekildim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Aslında yukarıda TH nin yazdıkları borsamız için acayip tarihi bir itiraftır. Özellikle başta İş grubu olmak üzere bazı patronlar ve kurumlar o yazıyı iyi okusun bence iyi kavrasın.

Hani ben farkındayımda zaten ;

kendileri antin kuntin işlerin peşinde olan bazı patronlar-spekülatörler ve piyasadaki bazı aktörler iyi okusun.

Piyasayı boşa kollu makinelere çevirmiyorlar ; boşa sürekli testere olmuyor piyasada.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Aslında yukarıda TH nin yazdıkları borsamız için acayip tarihi bir itiraftır. Özellikle başta İş grubu olmak üzere bazı patronlar ve kurumlar o yazıyı iyi okusun bence iyi kavrasın.

Hani ben farkındayımda zaten ;

kendileri antin kuntin işlerin peşinde olan bazı patronlar-spekülatörler ve piyasadaki bazı aktörler iyi okusun.

Piyasayı boşa kollu makinelere çevirmiyorlar ; boşa sürekli testere olmuyor piyasada.
    ''Bu fiyata İş Bankası mı olur?'' dediğinizi çok iyi hatırlıyorum. Bankacılık hisselerinde 8-10 yıldır süren düşüşün daha altı olduğunu ben de düşünmüyorum. Ekstrem bir durum olmazsa. 2020'de 0,6 dolardan almıştım. En azdan dolar bazında yatay çizgisini sürdürüyor denebilir. Ben beklerim. Zamanında Polytek ve Çelebi'de 5 yıl beklemiştim. Bir cahil ve aptal olarak. Aynı kimliği korumaya devam edeceğim.Benim sosyal sınıfımın parasının %80'nini çaldılar. Cahilliğin çilesini çektiler. Ki ben buna (geçmiş yazılarımda görülür) isyan ettim-ediyorum. İçim gerçekten sızlıyor bu durumdan dolayı. Hep söylerim. İnsanın kendisiyle onur duymasından ötesi yoktur. Önce adam olacak insanoğlu.

8. SPK ve ilgili kamu kurumlarına iş ortaklarımın , şahsımın ayrıca piyasadan tanıdık arkadaşlarımın yapmış olduğu manipülasyoncuları yakalamalısınız !!! Yeter artık ifadeleriyle ilgili müracatleri olmuştu , etkisi var mı bilemem ama SPK geç de olsa bu konularla alakalı ilgilileri tespit etmiş ne mutlu ÜLKEMİZ BORSASINA güzel haber budur , suç duyurusunda bulunmuşlar tüm kalbimle destekliyorum. Vatandaşlar , Ky mağdur bu mağduriyetler bu alınan ahlar helal edilmez bu bilinmelidir.

Sayfa 29/663 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •