Sayfa 710/990 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Görüntü geçen haftanın iyilerini satıp, yarın başlayacak bilançolar için bankaları aldıkları yönünde.

Alper kardeşim bizim ISMEN de güzel tepti ISGSY bilançosu iyi gelince.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Piyasanın 3 evre var mış:

1-Boğa Yukarıya: Mal taşıyan da trade eden de kazanır ve mutludur.

2-Ayı aşağıya:Mal taşıyan da trade eden de kaybeder. Ya uzun vadeci olmayı kabul edip yada zarar kes yapıp boğayı beklerler.

3-Testere bir bak yukarı bir bak aşağı: Mal taşıyanı da trade edeni de bezdirir, süründürür.

Şuan vade sonu ve seçim belirsizliği yüzünden 3. evre diye kabul ediyorum.

3. Bir ara yabancılar distiribütörleri satın alıyorlardı, işler terse dönüyor olabilir.

>>>>>>>>>>>
    SONY, Türkiye'den çekilme kararı aldı.

Şirket Türkiye'deki faaliyetlerini distribütörler üzerinden yürütecek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    6s
    ��#SONDAKİKA | ABD, Türkiye'de olası bir terör saldırısı nedeniyle uyarı bildirisi yayınladı.

dikkat edin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. forumdaki dostlara uzmanlara soracak olursak "vade sonu pozisyon ayarlamaları yapıyorlar" diyecekler.
    bana sorarsan denemedikleri pozisyon kalmadı bi salıncakta sallanan formasyon var onu da denesinler kursaklarında kalmasın .

Piyasa hiç güvenim yok sanki ilizyonist gösterisi gibi
    endeks'e bakıyorum farklı bazı hisselerde ise neredeyse % 50 ye yakın düştü ancak korkudan hiç kimsenin alası yok .

6. Akbank çizecek gibi yukarıya...

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Ohaa ya Akbank %4 oldu , nedir bu Pazartesi günlerinin kerameti arkadaş ya!!
    Paragöz abi sende nasıl bir göz varsa artık bilemiyorum, bunu yazdığından itibaren tahta belini doğrultamadı, yüzde 2 yi yedi, eksi kapatmasa iyi
    Hamdım Piştim Yandım

8. herkes yine devre kesmeye yakın kalkacak diye bekliyor gibim artık öyle olmayacak şakkadanak diye kesecekler bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 710/990 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •