Sayfa 726/1002 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Ekran Alıntısı1.jpg

via @fontakip

Sene başından beri yerli hisse fonlardan çıkış geçen hafta da devam etti, fonlardan çıkış her ne kadar baskı yaratsa da endeks güçsüz ama bir şekilde dirençli yapısını korumaya çalıştırılıyor.

Genel girişler Altın, döviz bazlı ve yabancı borsa fonlara doğru gözükmekte

* Yabancı borsalar FED kaynaklı olumlu yapı bulunsa da Fed sözlü müdahale ile bu olumlu havaya hakim olmaya çalışıyor hem yerli tarafta hem de yurtdışı tarafında yabancı borsalara fazla iyimser bir bakış acısı hakim tabi ki buralardan da pozisyon açmak uzun vadeli sorun yaratmayacaktır ama genel beklenti yabancı tarafta da henüz belli bir düşüş marjı olabileceğine işaret çekiyor en son yapı kredi araştırma bu yönde bir rapor yayınladı şubat sonu mart ortası gibi yabancı borsaların bu düşüş marjını yapabileceğine ilişkin.

Yabancı borsalarda terazinin yükseliş yönünde piyasa ve bireyler pozitif - terazinin düşüş yönünde profesyoneller ve kurumlar negatif

2. Re-Pie şov yapıyor resmen (RTP, RPD, RTH)
    RTH alabilen var mı?

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Re-Pie şov yapıyor resmen (RTP, RPD, RTH)
    RTH alabilen var mı?
    alabilen yok , ancak bist cıkısta nasıl tepki verecegide tam bir muamma acıkçası ,hiç cıkıs olmadıgından rth in durumunu goremedik.

3 gundur pay sayisi sabit gibi

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Re-Pie şov yapıyor resmen (RTP, RPD, RTH)
    RTH alabilen var mı?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. [IMG][/IMG]

Her yer her şey kırmızı.

6. rpd'ciler bir elinde puro bir elinde viski endeks 4k olsa da hisse fonlara geçsek diye bekler olmuş a dostlar: )

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    rpd'ciler bir elinde puro bir elinde viski endeks 4k olsa da hisse fonlara geçsek diye bekler olmuş a dostlar: )
    portföyün %20 kadarı orada ama fon tarafına hiç bakmıyorum artık, insanın iyice morali bozuluyor, hisse fonlara her gün azar azar alış veriyorum şimdilik, hisseler tarafını da kapatıyorum ne alış ne satış yaparım bugünden sonra.
    4.600 hatta 4.400 seviyelerinden bahsediyorlar, gelir mi gelmez mi bilmem ama endeks 1 düşse hisseler 3 düşüyor, eski yerlerine seçimden önce mi gelirler sonra mı, ne kadar bekleriz bakalım.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Her yer her şey kırmızı.
    hocam sizi uzun zamandır takip ederim faiz hassasiyeti olan bir arkadaşım çok riski olmayan az az getirse de olur dediği fon arayışında bana sordu ama bende bilmiyorum maalesef sizin öneriniz olur mu acaba?

Sayfa 726/1002 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •