Sayfa 427/900 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. bır mıktar paramıda astorda bıraktım,,oda bu alanda fark oluşturacak gıbı..!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    açığa satış ve kredili işlem yasağı geldi artık yataya surme vakti gelmiş gibi daha önce çok yedik.. tabi üstad sensin YTD
    dostum bızden çırak olur ancak..hadıımıze değil..kekonun olduğu yerde olmak guven verıyor sadece o nedenle aldım
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    dostum bızden çırak olur anca..hadıımıze değil..kekonun olduğu yerde olmak guven verıyor sadece o nedenle aldım
    Hayırlı olsun kwon. Senin yaptığını yapmak için günlerce düşündüm (270-300 arası gesan satmak, ilk alım fırsatı verince alfas almak 137-140 gibi sonra tekrar gesana dönmek) ama elim bi türlü sat tuşuna gitmedi. Böylece kalakaldım.

4.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun kwon. Senin yaptığını yapmak için günlerce düşündüm (270-300 arası gesan satmak, ilk alım fırsatı verince alfas almak 137-140 gibi sonra tekrar gesana dönmek) ama elim bi türlü sat tuşuna gitmedi. Böylece kalakaldım.
    eyvallah dostum herşey nasıp kısmet,terstede kalınabılır..rısk..

5. Bugün Astorda deli hacim var.

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    keko astor ıçın ne düşünüyorsun..kabaca baktığında çok ıyı şirket nedersın..ve ucuz..
    astor tabiki iyi şirkettir...ama gesan kadar agresif büyüyebileceğini sanmıyorum...tabi yeni arz olduğu için heyecanlı ve istekli...piyasa çıkarıyor....şimdilik piyasa doğru bildiğini yapıyor...ben piyasanın karşısında duramam..vardır bir bildikleri bence...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    dostum bızden çırak olur ancak..hadıımıze değil..kekonun olduğu yerde olmak guven verıyor sadece o nedenle aldım
    dostum biz yaşlandık bence...bence koltuğu gençlere devretmek lazım...atik ,hızlı ve doğru karar alabilen ve rasyonel düşünebilen gençler iyi iş çıkarıyorlar...biz eskiler aşık oluyoruz bir türlü de satış yapamıyoruz....bence gönüllerin efendisi sensin... gesan yatırımcısına da aslında güzel yol gösterdin...gesan ve sektörü uzunda daha iyi olacaktır....ama kısaya bir şey diyemem...ben temel bazlı konuşuyorum...fiyat bazlı olarak sadece geçmişte en geç mayıs -haziran aylarında 200-300 tl aralıklarını hak edecek temel verileri gelecek demiştim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    bır mıktar paramıda astorda bıraktım,,oda bu alanda fark oluşturacak gıbı..!!
    Baskanim alfasta dayak yedik ona yorumun var mi

Sayfa 427/900 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •