Sayfa 652/1200 İlkİlk ... 1525526026426506516526536546627027521152 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by emredalgic Yazıyı Oku
    yani teknik olarak baktigmizda grafigi cizgileri guzel. sade bir hareket.
    kanalin alt bandina carpip yukari ilk hareketini bekleseydiniz daha garanti mi olurdu acaba.

donem donem hacimli tepkileri var kagidin. en son nisan basinda bir aksiyon yasanmis.
    buradan yukari donerse cok guzel prim yapabilirsiniz. onumuzdeki gunlerde grafigin guncel halini paylasmaniz mumkun mu. biz de gorelim bakalim ne olacak

ek=macd'a baktigimizda henuz al sinyali vermemis.
    Bende merak ediyorum ne yapacak.paylasiriz ilerleyen gunlerde.

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

2. AGYO da fincan kulp vardı en son !!!! Noldu ona...üstatlara sormak lazım ekimde Ankara'da Atakule avm açılıyor bir fincan kahveyi orda mı içiçez acaba ???? Bunun habercisi mi o ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    AGYO da fincan kulp vardı en son !!!! Noldu ona...üstatlara sormak lazım ekimde Ankara'da Atakule avm açılıyor bir fincan kahveyi orda mı içiçez acaba ???? Bunun habercisi mi o ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    En son 40 liraydı 1 fincan kahve yıllar önce kriz zamanında

4.  Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    En son 40 liraydı 1 fincan kahve yıllar önce kriz zamanında
    Zorlu center İstinye park ayarında ultra lüx avm yapılıyor Ankara'ya...ve böyle bi avm Ankara'da tek olacak..koskoca Başkent'te ultra lüx avm yoktu bu zamana kadar...yükte hafif ancak pahalı bi avm...bir kaç şirket ismi avm de olacaktı önceden söylenmişti..şirketin piyasa değerine baktım 97 milyar dolar avmnin en güzel yanı % 40 ile % 50 arasında yeme içme eğlence olacak şekilde düşünülmüş bilirsiniz yeme içme bölümlerinin kirası m2 fiyatının 2 katıdır...avm den daha çok gastromerkez olarak düşünülmüş...zorlu center de m2 300 Euro ve boş dükkan yok..İstinye park keza öyle...

Hele açılsın iki gözümün çiçeği de sonrasına bakarız....[emoji5]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. şirketin piyasa değerine baktım 97 milyar dolar ?
    milyon olmasın? naptın dostum

6.  Alıntı Originally Posted by Sabırsuz Yazıyı Oku
    şirketin piyasa değerine baktım 97 milyar dolar ?
    milyon olmasın? naptın dostum
    Hayır dostum..avm içinde dukkanı kiralayacak şirketin değerini dedim...agyonun değeri dediğiniz gibi zaten...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Vasilyus Yazıyı Oku
    ORGE..bu hissenin buralardan dönmesi lazım.Çizgilere Güvenip aldık bakalım ne olacak.
    Orge timeeee [emoji4] [emoji106]

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

8. Sn. vasilyus şu yayla ne olacak
    3 dür doldur boşalt yapıyor, bugün bile çok ümitlendim bu sefer olacak diye yine ters köşe oldum.

Sayfa 652/1200 İlkİlk ... 1525526026426506516526536546627027521152 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •