Sayfa 774/1044 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. PKART hacimli yeşil trend üzeri haftalık kapanışlar yapamadı, sert geri dönüşü 0.50 fibo ve haftalık 50 ortalamaya kadar indi.
    Buradan gelen yükseliş yeşil trende kadar oldu geçilemeyince tekrar aşağı iniş başladı.
    Şu an mavi trend ve 24.36 lık fibo seviyesi önemli nokta, buralardan tepki yapması gerekir.

Üstâdım, eline sağlık...

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

PKART hacimli yeşil trend üzeri haftalık kapanışlar yapamadı, sert geri dönüşü 0.50 fibo ve haftalık 50 ortalamaya kadar indi.
    Buradan gelen yükseliş yeşil trende kadar oldu geçilemeyince tekrar aşağı iniş başladı.
    Şu an mavi trend ve 24.36 lık fibo seviyesi önemli nokta, buralardan tepki yapması gerekir.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

XU100 Günlük...

Ay sonu itibâri ile tâkip ettiğimiz grafiğin son hâli...

Gelecek ay ne yapacak, bekleyip göreceğiz...?

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100 Günlük...

Ay sonu itibâri ile tâkip ettiğimiz grafiğin son hâli...

Gelecek ay ne yapacak, bekleyip göreceğiz...?

Üstad grafiğin osilatörü ne durumda.

5. BİST aylık kapanış kahverengi 2.kanal üst bandında oldu, bu noktalar önemli altında haftalık kapanışlar başlar ise gri 4.kanal alt bandı ve 2. kahve kanal ortası kesikli çizgi aynı yerde oralara inebilir. ( 4.100- 4.200 )
    Üstte doğru çıkışlarda Gri 4. kanal üst bandı 6.600- 6.700

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Üstad grafiğin osilatörü ne durumda.
    Grafiğin tam hâlini paylaşıyorum...

Burada hem Osilatör ve hem de RRG mevcut...

RRG biraz karışık seyrediyor. Özellikle haftalık tarafta biraz sıkıntı mevcut. Belki birkaç hafta daha bu şekilde gelgitler yaşanabilir...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafiğin tam hâlini paylaşıyorum...

Burada hem Osilatör ve hem de RRG mevcut...

RRG biraz karışık seyrediyor. Özellikle haftalık tarafta biraz sıkıntı mevcut. Belki birkaç hafta daha bu şekilde gelgitler yaşanabilir...

Eline sağlık mavi osilatör ikili dip gibi bir oluşum için de gözüküyor izleyelim onu.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum..

Sayfa 774/1044 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •