Sayfa 447/903 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 7220 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by daraka Yazıyı Oku
    Sayın. keko gesanı terketmez.
    O beni terk etti dostum...millet 10 defa da trade yapıyor ama fazlası ile yerine koyabiliyorken ,ben 10 ayda bir sefer yapayım dedim onunda elimize yüzümüze bulaştırdik..ne yazık ki gesan şu anda beni atlatmış görünüyor..ileride yine nasip olursa !!! Yerine koymayı istiyorum...ben elinde bulunduran arkadaşlara başarılar diliyorum..

2. Keko dostum hakkında hayırlısı olsun. Ben eşime söz vermeseydim çoktan trade eder muhtemelende beceremezdim. Öyle oluncada kızgınlık olsa da bekliyoruz bakalım...

3. Umarım karlı olarak ilk fırsatta tekrar dönersin...

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 10 aydır malumunuz kiprasmadan gesanlarimi tutuyordum..defalarca indi çıktı yine trade bile düşünmedim..ama yaklaşık 7_10 gün önce 267 den aşağı dönerken ,madem düşüyor bari ben de bir kere satayım sonra aşağıdan yerine koyayım diye düşündüm...bir kere şeytana uyduk..o akşam da paşa hakanin malum videosu yayınlandı..o gün bu gün yerine koyma fırsatı vermedi...sadece bu gün fırsat verdi ama ne yazık ki gesanin yerine aldığım hisselerde yüzde 10 _15 civarı zararım oldu...tahtaciyi söyleyin zararimi karşılasın tekrar gesanlarimi yerine koyayım...

Bunun dışında fikirlerimde bir degisiklik yok...kwon dostuma gösterilen anlayışı bana da göstermenizi rica ediyorum..satmam tamamen yanlış tradeden dolayıdır dostlar..elimizde hisse olsa da olmazsa da fikrimiz değişmez..kolay kolay da kimsenin morali bozulmasın diye de açıklamak istemiyordum...ama sorulunca yalan söyleyemedim..
    247 diyorsun herhalde.267 görmedi zira..2-3 gün ses gelmeyince ben hasta mı başına bir iş mi geldi diye forumda tam sorayım diyordum ki o sırada gueno dostumuzun benden önce davrandığını gördüm.Demek ki hisseleri satmanın üzüntüsü var imiş.Belki de senin lotları o almıştır. 60-70 arasında iken de malum birazını ben almıştım ama ben bunu iyiye yoruyorum demek ki yükseliş yakın.. Ben bugün o fırsatı sana sunmasına rağmen tekrar alış fırsatı verirse vallahi tahtacıya gücenirim. Zaten sana daha aşağılardan alış fırsatı verirse yakın zamanda hisseden de bir hayır gelmez..Bu olayın sorumluluğunu ben kwon ve gueno dostlarımıza da bağlıyorum biraz.Malum hepimizi al sata özendirdiler..

Şakayla karışık bir yana dostum geçmiş olsun.Sürekli demir çelik sektörü diyordun.Belki de hakkında hayırlı olan budur.Herkes nasibini yer.Tekrar gesan lotlarına kavuşacağına eminim.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    O beni terk etti dostum...millet 10 defa da trade yapıyor ama fazlası ile yerine koyabiliyorken ,ben 10 ayda bir sefer yapayım dedim onunda elimize yüzümüze bulaştırdik..ne yazık ki gesan şu anda beni atlatmış görünüyor..ileride yine nasip olursa !!! Yerine koymayı istiyorum...ben elinde bulunduran arkadaşlara başarılar diliyorum..
    Keko inşallah biran önce dönersin ,, gesan sensız gıtmemeli !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 10 aydır malumunuz kiprasmadan gesanlarimi tutuyordum..defalarca indi çıktı yine trade bile düşünmedim..ama yaklaşık 7_10 gün önce 267 den aşağı dönerken ,madem düşüyor bari ben de bir kere satayım sonra aşağıdan yerine koyayım diye düşündüm...bir kere şeytana uyduk..o akşam da paşa hakanin malum videosu yayınlandı..o gün bu gün yerine koyma fırsatı vermedi...sadece bu gün fırsat verdi ama ne yazık ki gesanin yerine aldığım hisselerde yüzde 10 _15 civarı zararım oldu...tahtaciyi söyleyin zararimi karşılasın tekrar gesanlarimi yerine koyayım...

Bunun dışında fikirlerimde bir degisiklik yok...kwon dostuma gösterilen anlayışı bana da göstermenizi rica ediyorum..satmam tamamen yanlış tradeden dolayıdır dostlar..elimizde hisse olsa da olmazsa da fikrimiz değişmez..kolay kolay da kimsenin morali bozulmasın diye de açıklamak istemiyordum...ama sorulunca yalan söyleyemedim..
    Keko hocam seni yaz aylarından beri takip ediyorum foruma çok faydan oldu, inşallah kazanmaya devam edersin hangi hissede olursa olsun. Yazmaya devam edersen kendi adıma ben mutlu olurum..

7. Gönlü güzel adam keko.. elbet yine bir hisse de kesiseceğiz seninle..

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Keko inşallah biran önce dönersin ,, gesan sensız gıtmemeli !!!
    Nasip artik dostum...300 leri görürken bile satmayı veya trade etmeyi düşünmemiştim..ama 230 da olan oldu..elden bir şey gelmiyor..tekrardan aynı lotlarimi alabilirsem yerine koymayı düşünürüm..olmazsa da benim gönlüm sizlerle ..yolunuz açık olsun derim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 447/903 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •