Sayfa 97/1009 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. aksam yellen kurtarmazsa 3.50 tutmayabilir bu sefer
    dolara karsı bir tek dünyada tl geri kaldı

2. ohal de kalkarsa tadindan yinmezzz

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dünya ve ona ilintili duran türk ekonomisi bir ponzi şeması üzerinde oturuyor. Gerek dünyada gerekse Türkiye'de kamu'nun bu ponzi şemasını beslemesi , tüm bunların bir ponzi olduğunu gölgeliyor perdeliyor. Ancak geçmişteki hiçbir dönemde ponzi'nin piramitinin büyüklüğü bu boyutlara ulaşmamıştı. Çevremizde gördüğümüz çoğu kişinin maaşları KGF sayesinde yatırılıyor. Beyaz eşyalar, emlak neredeyse tamamına yakını bu şema ile dönüyor.
    Ve evet haklısın bu şema resmi olarak desteklendiği sürece benim söylediklerim bir hayal ürünü olarak algılanacak.
    Yani söylediklerinde haksız sayılmazsın.
    rxpu...seni bilirim bu forumdan..akıllı yorumlar yapıyorsun ama..
    allah aşkına..

Bu ponzi lafı kaç senedir var..

2008 de kapitalizm bitti dediler..
    Sonuç..
    2015 de türkiye bitti dediler
    Sonuç..

KGF biter
    TGF çıkar..
    O biter YYKUMKA çıkar..abovvv..Uçarız..
    O biter bi vergi indirimi derler..Uçarız..
    O biter ihracatçı şirketlere bla bla uygulaması denir..Uçarız
    O biter MB bi karar alır..Uçarız..

Ponzi de bitmez ponzici de..
    Bir grup pozisyon alır
    Bir grup çöküş bekleye bekleye seneler geçirir..

Evet haklısın bugüne kadar böyle oldu..
    Ama bu seferrrr..

üfffff..

Ha bak daha OHAL var..Arkadaş eklemiş..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    ZAR çözüldü şelale oldu..
    Dolar tl çözüldü..

Yellen güvercin olursa bu akşam Yarın 3.55 olur..

3.64 den kamyon yükü sattılar..Bu satıcı lar koca koca banka hazineleri bilmiyor da biz 2 grafikle herşey biliyoruz ve çözdük..

Dolar tutacaklar için günlük faizde ilerlemeleri daha makul olacaktır..
    Faiz kaybı olmasın diye elimiz satışa gidemiyor..

Çok açık söylim..3.6350 lerde biraz da buranın etkisi ile 3.70 ler mi acaba dedim..faiz den de vaz geçmek istemedim satamadım..

Şimdi ister al ister sat..

Bir kere daha bakıyoruz..

Sağlıcakla..
    Al benden de o kadar.
    Sattım satacağım, elim bir türlü gitmiyor.
    3.68 beklentisi ile satmadık 3,64 de, şimdi de 3.59 a indi.
    Ve yarın muhtemelen daha da inecek bu akşamki açıklamalardan sonra.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

5. 3.64de RTE Katar, Suudi Arabistan ve diger birkac korfez ulkesini tekrar ziyaret edebilirim dedi, anlayan anladi ve dolar ciktigi delige geri dondu.
    Gidebilirim demesi yetti. Gidip ucak dolusu dolar/altin ile donecegim dese kac olacak kimbilir. Hatirlarsaniz 3.80 deyken de bir dolanip gelmisti. aylar once. 2001 11 eylulde 1.65den bozulan dolarlarin bugunku degeri 10 TL.
    3.60 dan ucuza aliyorsunuz sizi gidi cakallar

6. Borsadan binleri milyonları kazananlar o paralarla emlak alsalar , neticede üç ,beş ayda yaptılar karları . Emlak piyasası nefes alırdı. Borsadaki kısa dönemdeki karları dolar taşıyanlar yapsaydı , başta emlak piyasası ülke şenlenirdi.

7. OHAL kalkacakmis

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    700 800 bin lik parası olan adamlar 0.20 faiz için günlerce faiz topiğind gözleri sulanana kadar okuyorlar..
    Nerede 0.25 var adam oraya parayı taşıyacam diye yok EFT ücreti yok paramı verdin veremedin..
    Bu arkadaşlardan hiç birisi 50 tl de iken 1000 lot tuprs almadı..
    Alamadı..
    Neden..
    Ülke batacak idi..

alsa idi 6 ayda 50.000 tl kazanacak idi...

1000 lot ha..
    Hepsini bizim gibi dolara gömmek sonra da yüzde 2 gittimi çok zekiyiz çok bilgiliyiz çok treader in pozlarını kasmak yerine
    hepsini tuprs a gömse idi yüzde 100 kazanacak idi..

Dolar ıkına sıkına 3.60 oldu satış yiyor kafasına..3.70 olsa ne olur allah aşkına..
    Borsa bu saatten sonra sen almadıkça gider allah gider o trende kaçtı..

Geçmiş olsun..

Biraz ara versek iyi olacak..
    2013 Haziran'da gezi olaylarından sonra düşen borsada düzeltilmiş fiyatları ile 1.25'ten soda (iş bankası'na ait bir sanayi şirketi) almıştım. Kısa bir sürede %40 yükselince daha aşağıdan tekrar alırım diye sattım ama aşağıdan alamadım. Ülke batacak diye burada okuyorduk çünkü.

Daha sonra 3.80'de tekrar aldım 1 seneye yakın yatay kaldı, sonra harekete tekrar başlayınca 4.20 civarlarından sattım çünkü ülke batacaktı, bu yükselişler balondu. Daha aşağıdan alırdık yine.

Daha sonra 5.55'ten tekrar aldım şu an 6.70 tl, artık satmaya niyetim yok. Kim ne konuşursa konuşsun.

Gezi olaylarından sonra 1.25'ten aldığım sodayı hiç satmasaydım bugün param 5.36 katına çıkmıştı. Üstelikte halen f/k'sı 7 buçuklarda ve çarpan olarak Bist30'un en ucuz sanayi şirketi. Yani balon bir fiyatlama da yok.

Bugün internette bir yazıya denk geldim, zengin insanların ortak özelliği nedir diye. Ticarette başarılı insanların hiçbiri karamsar insanlar ile arkadaşlık etmiyorlarmış.

Sayfa 97/1009 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •