aksam yellen kurtarmazsa 3.50 tutmayabilir bu sefer
dolara karsı bir tek dünyada tl geri kaldı
aksam yellen kurtarmazsa 3.50 tutmayabilir bu sefer
dolara karsı bir tek dünyada tl geri kaldı
ohal de kalkarsa tadindan yinmezzz
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
rxpu...seni bilirim bu forumdan..akıllı yorumlar yapıyorsun ama..
allah aşkına..
Bu ponzi lafı kaç senedir var..
2008 de kapitalizm bitti dediler..
Sonuç..
2015 de türkiye bitti dediler
Sonuç..
KGF biter
TGF çıkar..
O biter YYKUMKA çıkar..abovvv..Uçarız..
O biter bi vergi indirimi derler..Uçarız..
O biter ihracatçı şirketlere bla bla uygulaması denir..Uçarız
O biter MB bi karar alır..Uçarız..
Ponzi de bitmez ponzici de..
Bir grup pozisyon alır
Bir grup çöküş bekleye bekleye seneler geçirir..
Evet haklısın bugüne kadar böyle oldu..
Ama bu seferrrr..
üfffff..
![]()
Ha bak daha OHAL var..Arkadaş eklemiş..![]()
3.64de RTE Katar, Suudi Arabistan ve diger birkac korfez ulkesini tekrar ziyaret edebilirim dedi, anlayan anladi ve dolar ciktigi delige geri dondu.
Gidebilirim demesi yetti. Gidip ucak dolusu dolar/altin ile donecegim dese kac olacak kimbilir. Hatirlarsaniz 3.80 deyken de bir dolanip gelmisti. aylar once. 2001 11 eylulde 1.65den bozulan dolarlarin bugunku degeri 10 TL.
3.60 dan ucuza aliyorsunuz sizi gidi cakallar![]()
Borsadan binleri milyonları kazananlar o paralarla emlak alsalar , neticede üç ,beş ayda yaptılar karları . Emlak piyasası nefes alırdı. Borsadaki kısa dönemdeki karları dolar taşıyanlar yapsaydı , başta emlak piyasası ülke şenlenirdi.![]()
![]()
OHAL kalkacakmis
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2013 Haziran'da gezi olaylarından sonra düşen borsada düzeltilmiş fiyatları ile 1.25'ten soda (iş bankası'na ait bir sanayi şirketi) almıştım. Kısa bir sürede %40 yükselince daha aşağıdan tekrar alırım diye sattım ama aşağıdan alamadım. Ülke batacak diye burada okuyorduk çünkü.
Daha sonra 3.80'de tekrar aldım 1 seneye yakın yatay kaldı, sonra harekete tekrar başlayınca 4.20 civarlarından sattım çünkü ülke batacaktı, bu yükselişler balondu. Daha aşağıdan alırdık yine.
Daha sonra 5.55'ten tekrar aldım şu an 6.70 tl, artık satmaya niyetim yok. Kim ne konuşursa konuşsun.
Gezi olaylarından sonra 1.25'ten aldığım sodayı hiç satmasaydım bugün param 5.36 katına çıkmıştı. Üstelikte halen f/k'sı 7 buçuklarda ve çarpan olarak Bist30'un en ucuz sanayi şirketi. Yani balon bir fiyatlama da yok.
Bugün internette bir yazıya denk geldim, zengin insanların ortak özelliği nedir diye. Ticarette başarılı insanların hiçbiri karamsar insanlar ile arkadaşlık etmiyorlarmış.
Yer İmleri