Sayfa 454/902 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Essek degilse kapatır endeks tavana gidiyor abi. Deli etti ya. Sn kwon biliyor bu işi adam 240ta niyeti anladı basti. Helal olsun. Yani şekil A da görüldüğü gibi hisseyi satınca anında uçuran elimizden alan yok ve istediği zaman geri gelinebiliyot yani sattin alamazsin bir daha durumu yok. Ha bu işi beceremeyenler benim gibiler hisseye güveniyorsa tutacak. Al satla lot sayisini arttırana da saygım sonsuz. Naz yaptıklarını bize de ogretirlerse
    inanki hepsinin bir kötü tecrubesi vardır. Herkesin var kötü tecrübesi sadece unutmamak gerekir.. devamlı hatırlamak gerekiyor. ben o kadar teknik vs bakıyorum ama bazen unutuyorum. dalıyorum vs.

aslında çok zor değilde insanız olaya duygu girince saçmalıyoruz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

şimdide deniz yatırım yapmış aynı şeyi vay arkadaş mis gibi takılıyorlar biz taşmı yiyelim agalar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    arkadaş sadece polemik için mi yazı yazıyorsun , hiç bir bilgi paylaşımın , yorumun , fikrin yok mu . hatta aldığın sattığın yerleri de yazabilirsin sıkıntı yok , ama faydalı bir şeyler de yaz olur mu
    Sizin mantığınıza göre, bu yazdığınızın hiç faydası yok.O halde nasihatınızı önce kendiniz uygulayın.

Yazdıklarım eleştiri.Bu elbette fikir ve yorum.Sizin fikir ve yorum kavramlarınız çok başka galiba.O başka olan kavramlar için hangi organların kullanıldığını bilemedim doğrusu.

Eleştiriye açık olalım.Forum kuralları belli.O kurallara uygun sınırlar çerçevesinde eleştiri yapıyorum.

Sizin ise ne yaptığınızı anlayamadım.Avukatlık gibi bir şey olsa gerek.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

4. takasda citibanka 67311 lot geçmiş. 1.025.312 olmuş

5.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Essek degilse kapatır endeks tavana gidiyor abi. Deli etti ya. Sn kwon biliyor bu işi adam 240ta niyeti anladı basti. Helal olsun. Yani şekil A da görüldüğü gibi hisseyi satınca anında uçuran elimizden alan yok ve istediği zaman geri gelinebiliyot yani sattin alamazsin bir daha durumu yok. Ha bu işi beceremeyenler benim gibiler hisseye güveniyorsa tutacak. Al satla lot sayisini arttırana da saygım sonsuz. Naz yaptıklarını bize de ogretirlerse
    ben de bir kere böyle düşündüm...nasıl olsa düşüyor aşağıdan yerine koyarım dedim ama sonuç ortada..trade işlerinde biraz da şanslı olmak lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben de bir kere böyle düşündüm...nasıl olsa düşüyor aşağıdan yerine koyarım dedim ama sonuç ortada..trade işlerinde biraz da şanslı olmak lazım...
    Kaçtan verdiniz ki abi bir haftadır endeksten -6 ayristik

7.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Sizin mantığınıza göre, bu yazdığınızın hiç faydası yok.O halde nasihatınızı önce kendiniz uygulayın.

Yazdıklarım eleştiri.Bu elbette fikir ve yorum.Sizin fikir ve yorum kavramlarınız çok başka galiba.O başka olan kavramlar için hangi organların kullanıldığını bilemedim doğrusu.

Eleştiriye açık olalım.Forum kuralları belli.O kurallara uygun sınırlar çerçevesinde eleştiri yapıyorum.

Sizin ise ne yaptığınızı anlayamadım.Avukatlık gibi bir şey olsa gerek.
    ben fikir yada yorum yapın derken hisse hakkında demiştim , şahıslar hakkında değil . kimsenin avukata ihtiyacı yok , benimde öyle bir niyetim yok. neyse ben derdimi anlattım , anlamamak için farklı organla dinlemek gerek.

8.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Kaçtan verdiniz ki abi bir haftadır endeksten -6 ayristik

tavan tavan giderken bir ara 266 lardan döndü..o dönüşte yaklaşık 7-10 gün önce 230 dan satmıştım...niyetim 200 lerden almaktı..sonra da paşa hakan bize bir süpriz yaptı... o gün bu gündür gesanda ayrıyım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 454/902 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •