Sayfa 898/990 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Ben gözümle görmeden inanmam böyle hurafelere ama şunuda unutmamak lazım başka türlü zengin olmak çok zor, birileri birilerine çöküp parasını alıyor olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben gözümle görmeden inanmam böyle hurafelere ama şunuda unutmamak lazım başka türlü zengin olmak çok zor, birileri birilerine çöküp parasını alıyor olmalı
    dün endeks si devre kestiriceye kadar getirip yukarı kim alıyorsa o çöküyor borsaya çünkü akşam çıkacak kararları biliyor , şimdi düşün bakayım akşam hangi karar ve dedikodular çıktı = BADEM spor.
    bozkurt cum akderecik hikayesi anlatılıyor ya dosya tarafsız bir hakimin savcının önüne düşsün organizeden yargılanır ceza alır , organize demek sağlam yatıcak demek
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Emlak konutu neden almadılar yahu?
    assolistler en son sahne alır bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. gördün mü kemal sabret diyorum sana hatta sabah verdiğim 4875 üzeri kalırsa daha çok sabret
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. BBHT'ye fon yöneticisi çıktı %10'luk günlük marj %20 olsun diyor.

Memlekette yatırımcı yok herkes trader olmuş, millet günlük garanti faizi seviyor, büyük para likit fonlarda.

Yatırımcı olmayınca yatırımcıya yönelik fikirler değil daha fazla trader çekmeye yönelik fikirler ortaya çıkıyor.

Yatırımcıya yönelik fikirler çıksa kimse ev, arsa, döviz, altın peşide koşmaz Yatırımcı da enayi değil koyduğu parayı kurtaracağını garanti etmek iseter.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. YKB güncel fiyatı 8.50 tl.cıvarı 2.5 tl temettü verse(25 krş stopaj kesilecek) borsa da fiyatı 6 tl.ye düşecek.(toplam 6+2,25 =8.25 tl)
    Aynı parayı YKB de mevdut yapsak 2.55 tl net ve garanti vergisiz faiz olarak verecek,ana paramız sabit yine 8.5 tl kalacak.(toplam 8.50+2.55=11.05 tl)

Burası borsa hisse fiyatları düşer de, yükselebilir de.

YTD

7. Burda hile hurdayla iş yapanın sonu ya bataklıktır yada kodes
    Kısa yoldan asla zengin olamazsın, fakirliği kabullenin ve benim gibi çorba ve sigara parasına vakit geçirin
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sasa ve hektaş tan sonra şimdide gübre meselesi çıktı, bakalım sırada hanki tahta var
    Bok fabrikaları kırmızı çizgimiz.

Kimseye bokumuzla oynatmayız.

Ağanın bokunun üstüne de bok yaptırmayız.

Konu kapanmıştır oyna devam

Sayfa 898/990 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •