PD/DD 1'in çok altýnda olunca temettü daðýtýmý sonrasý PD/DD daha da düþüyor hisse cazip oluyor.
PD/DD 1'in çok altýnda olunca temettü daðýtýmý sonrasý PD/DD daha da düþüyor hisse cazip oluyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bu arada þu haber de gözlerden kaçmasýn. Dünkü bültende vardý. Fonlara "daha vakit var, gelin hisse alýn diyorlar"..
Kurulumuzun 11.01.2023 tarih ve E12233903305.9931627 sayýlý yazýsý ile para piyasasý fonlarý ve kýsa vadeli borçlanma araçlarý fonlarý ile para piyasasý veya kýsa vadeli borçlanma araçlarý temalý diðer fonlarýn taraf olduðu/ola caðý Borsa Ýstanbul A.Þ. Pay Senedi Repo Pazarý’nda iþlem gören ters repo sözleþmelerinin sona erdirilmesi için 28.04.2023 tarihine kada r belirlenmiþ olan sürenin, 30.09.2023 tarihine kadar uzatýlmasýna ve Rehber’in (4.9.) nolu maddesinde yapýla saðlanabilmesini teminen Rehber’in (4.9.) nolu maddesinde yapýlan deðiþikliðin yürürlük tarihinin n deðiþikliðe uyum 30.09.2023 belirlenmesine karar verilmiþtir
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yükselsin,ellemeyin...... Tüm ayýlar bekliyor..En uygun anda vuracaðýz...bu sefer hedef kar beklentisi 1.500 puan...YAKALARSAM ,Uzlaþmaya giderim(UMARIM BU SEFER UZLAÞMA nasip olur) ..zaman az kalacak.
Bu sefer gökten inen karar(haber) bekliyorum...
Bankalar çok cazip geldi çýtýr devam pazartesi kutuma gidicem
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Sana neden güvenelim abka,
Boyuna kutuma gidecem dedin durdun, dünde fýrsatý görünce kapattýn pozu. Þimdide yükselsin ellemeyin diyon
Ben elliycem![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Az daha düþse satmayý komple yasaklayacaklardý.
Geçen sen bu zamanlarda TCMB'nin karý hazineye avans olarak devir olmuþtu, yine o þekilde bir þey olabilir tabi zarar da etmiþ olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri