Artan

3.090,00 9.96 09:55
171,20 8.08 09:55
22,22 5.51 09:55
38,80 5.32 09:55
10,04 4.58 09:55
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 09:55
174,40 -9.96 09:55
34,00 -9.96 09:55
583,50 -9.95 09:55
31,50 -9.95 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

83.536.825,60 09:55
62.586.143,90 09:55
56.642.592,00 09:55
55.875.924,00 09:55
40.749.198,30 09:55
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6822 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Toplum nasıl ahlaksız hale geliyor, o konuya girmiştim.

Verdiğim gerçek örneklerde kalabalıkların çok kısa bir sürede ahlaksız yüzsüz ktipiyozlara nasıl döndüğünü, DÖNMEK ZORUNDA KALDIĞINI anlatmıştım. Topik de aranırsa bulunur.

Demem oki insanlar ben ahlaksız olayım deyip olmuyor. Şartlar onu oraya itiyor.

İnsanın uyum yeteneği sayesindede çok çabuk benimseyip özümsüyor, savunur hale geliyor. Bu uyum yeteneği emin değilim ama evrimle âlâkalı bir konu olsa gerek. Evrimin yani doğa'nın doğru yanlış kavramı yoktur.(Vay be yine neler yazıyorum öyle.) Sadece uyum sağlar. Bu ne anlama geliyor. Gerçekte hayvandan farkımız yok.

Kısa kesyim.

İnsan bu kadar hızlı şekilde kötü olup onu benimsiyorsa, TERSİ de mümkün mü.? Yani temiz bir yönetim gelirde TR yi sömüren ibrani lerde karışmazsa ülkeyi yönetirse, hızla kötü olan bu insanlar, aynı hızla iyi olurlarmı.?

Bu konu hakkında detaylı düşünmedim, sadece nasıl kötü olduklarına çalıştım.

İlk izlenimim evet aynı hızlada iyi olurlar. Kesin böyledir demiyorum, konu üzerinde düşünmedim ve örneğe denk gelmedim ama tahminim, evet hızla düzelirler yönünde. Arkanı dönmediğin müddetçe. Du yaw yine aklıma evrim geldi.

Her neyse işime bakayım. Bugün keyfim yerinde, sevdiğim arkadaşlarımla görüştüm, kadın olanlarına sarıldım, erkek olanlara tıslayıp uzaklaştırdım filan, kötü şeylerden bahsetmeyeyim.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

selimhan01 Guest
    Hayvanlar aleminden en sevmediğim keklik türkülerden en sevmediğim (çökertmeden çıktımda halilimdir)
    Şimdi ne alakası var dediniz dimi [emoji57]

Bakın bir toplum düşünün pusu atmanın türküsünü yapmış,,,bir hayvan düşünün türüne ihanet içinde
    Yani toplumun eğitimi ile ilgili değil türün yapılanları içselleştirme ve ona bir mana yükleyip örf ve adetlerinde yer vermesi....

Bakınız bir zaatın o eleştirdiği Fransız kültürü daha düne kadar düello yapanlar birbirinin önüne eldiven atar ve şahitlerin önünde vuruşur kim öle kim kala....... gelelim bize kan davası filanca tarihte güney doğu da blr olayda 44 insan öldürüldü kadın çocuk demeden (sağ kalan olursa ileride intikam peşinde koşar korkusu) hani kim konuşuyor şimdi bu toplum eğitilse ne olur örfüne işlemiş.....

Atatürk'ün devrimleri bedel ödetmeden geldiği için bugün toplum anlamıyor ....bizim tarihimizden devlet kutsal insan Kutsal değildir dikkatli bakarsanız hiç bir İslam topraklarında Atatürk ten başka devrim yapan varmı yâda şöyle devam edelim siz hiç 500 yılda bir Fransız devrimi yapan müslüman ülke gördünüz mü????
     Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Toplum nasıl ahlaksız hale geliyor, o konuya girmiştim.

Verdiğim gerçek örneklerde kalabalıkların çok kısa bir sürede ahlaksız yüzsüz ktipiyozlara nasıl döndüğünü, DÖNMEK ZORUNDA KALDIĞINI anlatmıştım. Topik de aranırsa bulunur.

Demem oki insanlar ben ahlaksız olayım deyip olmuyor. Şartlar onu oraya itiyor.

İnsanın uyum yeteneği sayesindede çok çabuk benimseyip özümsüyor, savunur hale geliyor. Bu uyum yeteneği emin değilim ama evrimle âlâkalı bir konu olsa gerek. Evrimin yani doğa'nın doğru yanlış kavramı yoktur.(Vay be yine neler yazıyorum öyle.) Sadece uyum sağlar. Bu ne anlama geliyor. Gerçekte hayvandan farkımız yok.

Kısa kesyim.

İnsan bu kadar hızlı şekilde kötü olup onu benimsiyorsa, TERSİ de mümkün mü.? Yani temiz bir yönetim gelirde TR yi sömüren ibrani lerde karışmazsa ülkeyi yönetirse, hızla kötü olan bu insanlar, aynı hızla iyi olurlarmı.?

Bu konu hakkında detaylı düşünmedim, sadece nasıl kötü olduklarına çalıştım.

İlk izlenimim evet aynı hızlada iyi olurlar. Kesin böyledir demiyorum, konu üzerinde düşünmedim ve örneğe denk gelmedim ama tahminim, evet hızla düzelirler yönünde. Arkanı dönmediğin müddetçe. Du yaw yine aklıma evrim geldi.

Her neyse işime bakayım. Bugün keyfim yerinde, sevdiğim arkadaşlarımla görüştüm, kadın olanlarına sarıldım, erkek olanlara tıslayıp uzaklaştırdım filan, kötü şeylerden bahsetmeyeyim.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •