Sayfa 836/1001 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Kim gelirse gelsin koltuğa oturunca akıl bilimin yerini oy kaygısı alır önümüzde belediye seçimleri var öyle kolay değil patır kütür faiz artırmak tüm ekonomik kurallar ters düz edildi tekrardan ortodoks olmak için resesyona göz yumman lazım bu da siyasetçi için çok zor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Kim gelirse gelsin koltuğa oturunca akıl bilimin yerini oy kaygısı alır önümüzde belediye seçimleri var öyle kolay değil patır kütür faiz artırmak tüm ekonomik kurallar ters düz edildi tekrardan ortodoks olmak için resesyona göz yumman lazım bu da siyasetçi için çok zor
    Artik ulkede faiz bir enstruman olmaktan cikmistir.
    Kimse enf uzeri faiz vermez.
    Uzun yillar %30-40 bandinda kronik, yapiskan bir enf ile yasamaya hazirlanin..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Faiz artmaz diyen forumdaşlar

KKM kalkarsa ve

BAE
    ÇİN
    RUSYA
    KATAR
    KORE

Swap yardım borç vs.. artık her neyse aralarında anlaştıkları al verler ve bizim haberimizin olmadığı dümenler…

seçim sonunda iktidar değişimi ile sonuçlanırsa, yeni hükümetin ekonomik anlamda yurt dışına gösterebileceği elindeki tek silahı ülkeye güven aşılanmış olması ve demokrasinin rayına oturması mı olacak

Yeni gelenler kasayı tamtakır kuru bakır bulmayacak mı

Nasıl bir politika izlenir

Saygılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Enf uzeri faiz vermezler artik.
    Cozduler olayi.
    Reel faiz olmadan da bu islerin yuruyecegini anladilar.
    Huzur borsada bence.

Syg,

5.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Faiz artmaz diyen forumdaşlar

KKM kalkarsa ve

BAE
    ÇİN
    RUSYA
    KATAR
    KORE

Swap yardım borç vs.. artık her neyse aralarında anlaştıkları al verler ve bizim haberimizin olmadığı dümenler…

seçim sonunda iktidar değişimi ile sonuçlanırsa, yeni hükümetin ekonomik anlamda yurt dışına gösterebileceği elindeki tek silahı ülkeye güven aşılanmış olması ve demokrasinin rayına oturması mı olacak

Yeni gelenler kasayı tamtakır kuru bakır bulmayacak mı

Nasıl bir politika izlenir

Saygılar
    Yıllardır bu faiz artar korkusu yüzünden ne yeşil aldım ne altın aldım ne de mülk aldım param pul oldu şunu çok iyi anladım ideolojisi ne olursa olsun faiz kazancında herkesin gözü var sürekli aynı örneği veriyorum naci başkan dönemini hatırlayın 4 ayda bitti peri masalı hemen homurdanmalar başlıyor yok kredi çekemiyoruz yok evler satılmıyor sonunda vur tl mevduatçıya işte en son kkm den biraz kur farkı aldık diye foxda her akşam bize sövüyorlar sonunda kkm yi de kuruttular diyelim 6 lı masa kazandı ortodoks yapı kuruldu sonuçta homojen yapı değil içlerinden biri çıksa yeter artık faizler insin dese olay biter o yüzden mülk altın borsa yeşil bunların arasında mix yapacaksın risk algına göre benim fikrim bu

Yatırım tavsiyesi değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Yıllardır bu faiz artar korkusu yüzünden ne yeşil aldım ne altın aldım ne de mülk aldım param pul oldu şunu çok iyi anladım ideolojisi ne olursa olsun faiz kazancında herkesin gözü var sürekli aynı örneği veriyorum naci başkan dönemini hatırlayın 4 ayda bitti peri masalı hemen homurdanmalar başlıyor yok kredi çekemiyoruz yok evler satılmıyor sonunda vur tl mevduatçıya işte en son kkm den biraz kur farkı aldık diye foxda her akşam bize sövüyorlar sonunda kkm yi de kuruttular diyelim 6 lı masa kazandı ortodoks yapı kuruldu sonuçta homojen yapı değil içlerinden biri çıksa yeter artık faizler insin dese olay biter o yüzden mülk altın borsa yeşil bunların arasında mix yapacaksın risk algına göre benim fikrim bu

Yatırım tavsiyesi değildir
    Dogru yola gelmissin..

Tebrikler.

Syg,

7. En fazla 10-20% cash duracak gerisi çöp bile olsa mal olacak. Hisse olur, ev/dükkan olur, araba olur, çimento olur, kuru gıda olur, arsa olur, A4 kağıdı olur...

Bir de yüksek faizli eurobond'lar tatlı duruyor. İlla faiz kovalanacaksa en mantıklı faiz o.

ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    En fazla 10-20% cash duracak gerisi çöp bile olsa mal olacak. Hisse olur, ev/dükkan olur, araba olur, çimento olur, kuru gıda olur, arsa olur, A4 kağıdı olur...

Bir de yüksek faizli eurobond'lar tatlı duruyor. İlla faiz kovalanacaksa en mantıklı faiz o.

ytd
    Zamanında en kötü ne olabilir ki deyip %4 getiri ile eurobond almıştım. Eurobond faizleri 9 civarına gitti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 836/1001 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •