Originally Posted by pisyedili01 Bugün üç şey öğrendim. Herşey çocuklarmış. Cep telefonunun şarjı full olmalı. bankamatikden bir an önce para çekilmeli.kalmayabilir.Böyle günlerde tekrara yüklenmeyebilir.... İşin ilginç yanı deprem oldu biz binadan çıktık 14 katın 14 üde indi aşağı ... sonra nerdeyse herkes binamızın altındaki börekciye doluştu ! not:son dakika geçiyor bbht de .yanlış okumadıysam adanada 1 hafta okullar tatil. Geçmiş olsun...
Originally Posted by HURKUŞ Bugün ulusal yas ilan edilmeli. Elin Arabı öldüğünde 3 gün yas ilan ettilerdi.
ben bugün aldığım hisseyi ne zaman satabiliyorum ..her gün yeni adet geliyor bu ne ya..
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
kapanışa doğru devre kestirmeden rahat etmeyecek iblis
Originally Posted by baran6734 ben bugün aldığım hisseyi ne zaman satabiliyorum ..her gün yeni adet geliyor bu ne ya.. bugün ben aldım sattım....hisse nasıl oluyor.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by baran6734 ben bugün aldığım hisseyi ne zaman satabiliyorum ..her gün yeni adet geliyor bu ne ya.. Çarşamba...
Originally Posted by dva glaza Bozkurt um ,ben senin kadar borsa da becerikli değilim. YTD Estağfurullah abi o açıdan demedim, dikkatli olmak lazım. Benimde 3binden sonra 30bin şeklinde stratejim mevcut 3bin desteği tutar diye düşünüyorum, sence tutar mı
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by pisyedili01 Bugün üç şey öğrendim. Herşey çocuklarmış. Cep telefonunun şarjı full olmalı. bankamatikden bir an önce para çekilmeli.kalmayabilir.Böyle günlerde tekrara yüklenmeyebilir.... İşin ilginç yanı deprem oldu biz binadan çıktık 14 katın 14 üde indi aşağı ... sonra nerdeyse herkes binamızın altındaki börekciye doluştu ! not:son dakika geçiyor bbht de .yanlış okumadıysam adanada 1 hafta okullar tatil. Yavuz abi çok geçmiş olsun.
Forum Rules
Yer İmleri