Afad : Bu sabah 04:17’de Pazarcık (Kahramanmaraş) da meydana gelen depremin büyüklüğü yapılan ayrıntılı sismolojik çalışmalarla Mw 7.7 olarak revize edilmiştir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Denetim akta,ver parayı binanı istediğin şekilde yap,mesela bizim giresunda,deprem derecesine göre uzak bölge,normalde 5 kat olacak yerlere,yapılması sakıncalı olan yerlere yüksek bina,yapılmaya uygun olmayan yerlere bina yapımı,benim konut alanlarım tam teşekkül sağlama alınmış zeminler froze kazığı çakılmış çoğu yerlere,ben çaktırdım diye,benim üst taraflarıma çakılmadı nasıl olsa bu adam çaktı diye,kayalık bölgelere çakılmaz zemin sağlam olduğu için,ama sahil kesimlerin tabanı deniz tabanı,froze kazığıda hikaye,70-80 metre olup dip zeminini bulunmadığını gördüm bazı yerlerde,bu yönde eski afetçi olarak belirttim,bizim bölge akak toprak,peşi malum koyversin gitsin,bizde yeni yapılan devlet hastahanesinin zeminide böyle,bodrum katlar sular altında,mimarı kim,akçı,milletvekili mahkemelik ve hala ceza almadı pişkince gezeliyor cenikli gibi.
Erdoğan : Şuana kadar tespitlerimize göre 912 vatandaşımız hayatını kaybetti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İşbank kullanıyorum borsada,çoğu hisse gözükmüyor potföyümde,aradığımda yok öyle şey diyorlar,peşinden mesaj geliyor hata var diyorlar,ne mok yaptıklarını onlarda bilmiyor![]()
Sanki kayıplar daha fazla olacak maraş çökmüş ama sosyal medyadan baktığım kadarıyla hatay ve iskenderundada durum durum çok kötü.
Antebin çevresindede bütük yıkım var gibi
bir halt olacağı yok.
!!?
Yer İmleri